roy jones jr. highlights

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan R10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

R10

Üye
62 maçının 54 ünü kazanmış, 40 KO su olan bir yıldız. boyu 5'11" (180 cm), yumruğunun ulaşabileceği max nokta 188 cm. kendisi 1969 doğumludur. şahsi görüşümdür buradan sonrası, bana kalırsa en estetik, en güzel, en stil sahibi boksördür kendisi. can't be touched lafı bir kişiye ancak bu kadar yakışır...

https://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo 3dk 41sn

https://www.youtube.com/watch?v=mQsTSdCj-rE&feature=related

ikinci videomuz da 7 dk 28 sn.

görüşlerinizi, yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. bu arada genç boksörler için nasıl eskiv yapılacağını öğrenebilecekleri harika 2 video koymuş oldum. roy jones jr. zaten videolardan da görebileceğiniz gibi inanılmaz eskivlere, müthiş bir ayak çabukluğuna ve harika kroşelere sahip...

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Önceki Bölüm : Üye Videoları

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

şimdi yorum yapıcam gene beni kötüliceksiniz sen öyle kollarını aşağıya indirip hareket etçen veya dans etçen diğeri 2 eliyle niye dalmıyo gerçi tüm adamlar dalmıyo ama

müthiş bir paylaşım.
adam cidden çok iyi
bu adam solak mı

ec0 bilmiyorum daha önce boks yaptın mı ama yapsan bilirdin, öyle kolay dalınmaz. sokak kavgası kadar basit değildir bu. hele hele roy jones kadar sıkı bir dövüşçü ise karşındaki...
hogan kendisi sağlaktır. dikkat ettiyseniz çoğunlukla sol ayağını önde tutan bir gardı, yani düz gardı tercih eder. düz gardı daha çok sağlaklar kullanır. ama tabi boksör olduğu için iki elini de çok etkin kullandığından durum kafa karıştırıcı olabilir :D

ec0 bilmiyorum daha önce boks yaptın mı ama yapsan bilirdin, öyle kolay dalınmaz. sokak kavgası kadar basit değildir bu. hele hele roy jones kadar sıkı bir dövüşçü ise karşındaki...
hogan kendisi sağlaktır. dikkat ettiyseniz çoğunlukla sol ayağını önde tutan bir gardı, yani düz gardı tercih eder. düz gardı daha çok sağlaklar kullanır. ama tabi boksör olduğu için iki elini de çok etkin kullandığından durum kafa karıştırıcı olabilir :D

Adamın solu acaipte ondan sordumhyper_

Adamın solu acaipte ondan sordumhyper_

adamın her hareketi dehşet yahu :D benim en beğendiğim sağ yumruğuna havada daire çizdirip sol vurması ve ringin iplerinde sıkışmışken ellerini geride tutup eskiv yaparak sağ kroşeyi patlatması :D

daha önce boks yapmadım kavga ettim ama boks yapmadık yapmak istemişimdir ama kulübü ve salonu olmadığı için malesef demek istediğim ringtesin sen dans ediyorsun karşındaki hala duruyor öyle

Back
Yukarı