ronnie coleman'ın 6. ögünü (video)

https://www.youtube.com/watch?v=aNEZVUFbPWs
burda o kutudaki hapların hepsinin ne olduğunu söylüyor. hepsi bilindik şeyler vitaminler, mineraller, glucosamine, saw palmetto, ekinezya falan. onun dışında kalp karaciğer koruyucular falan da alıyor, onlar o kutuda değil. adam günde en az 20 çeşit falan hap alıyor(oral steroid, amino asit falan dahil değil tabiki), izlemenizi tavsiye ederim

ronnie colemana çok saygı duyuyorum. adamın hayatı vücut geliştirme. şuan cok fazla iyi olmamasına karşın 1999 da çok inanılmazdı.

Doğru, flex'le yarıştığı zaman çok iyiydi. Gerçekten bu işi hakkıyla yapan biri gibi gözüküyor. Ahh birazda estetik olsa...

O hapları koyduğu kutunun aynısı bende var, ama aradaki fark; ronininkinde haplar; benimkinde çivi ve vidalar var :)

Ayrıca, ben 1-2 hap alırken acaba diyorum bunlar ters etkileşime girer mi diye düşünüyorum, roni 10'larca hap alıyor ve artık bir şekilde hap kolik olmuş böyle bir düşüncesi yok :)

doğru söylüyorsun bende senini gibi genelde aynı anda iki hap bile almamaya çalışıyorum. adam leblebi gibi götürüyor :D zaten hghden parmakları büyümüş güç bela kutudan çekebiliyor hapları :D

ronnie ye benim saygım sonsuz başarılı bir vücut geliştirmecide şöyle güzel bir aksiyon fliminde başrol oyuncu olarak görev alsa çok iyi olacak arnold gibi

Back
Yukarı