Rica etsem sorularımı cevaplarmısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi günler.ben forumunuza yeni üye oldum.vücut geliştirmeye başlamak istiyorum fakat bir kaç sorum olcak.
1. 50 kg eklemeli halter barı da bulunan dambıl seti seti buldum almak istiyorum fakat az olur mu(bayağı uzun süreli kullanmak istiyorum)?
2. ilk 1 sene boyu az ağırlık çok tekrar ; sonra çok ağırlık az tekrarla çalışmayı düşünüyorum ne diyorsunuz?
3. 13 yaşındayım (1 ay sonra 14 olcam) 1.80 boy,77 kiloyum sizce fiziğim elverişlimi(vücudumda genel olarakyağlanma var)?
4. sitede yaptığım araştırma sonucu güzel hareketler buldum bunları günde 2 saatlik bir zaman diliminde yapsam yararı olurmu sizce?
şimdiden teşekkür ederim

Yaşın çok ufak.Belliki boyun çok uzuyacak daha.
O yüzden şimdi başlama body'e.
Biraz bekle.

13-14 yaşında 1.80 boy vallahi maşallah..

Hogan ın dedği gibi yaşın daha genç...boya etki si eksi yönde olmaz diyemyiz..ancak hareketten hareketre değişir...sizin evde yapacağınzı birçok hareket sizi etkilemez diye düşünüyorum...

o kilolar belli bir süre sizi götürür..ancak belli bir süre sonra yetersiz gelecektir...o zaman arttırmayı ihmal etmeyin..aksi taktirde gelişme çok çok yavaşlar..

forumda evde dambılla çalışma programı var...ordan faydalanabilirsin...

ilk sene az ağırlık çok tekrar,sonraki sene çok ağırlık az tekrar..

eğer bu mantığın ne işe yaradığını biliyor isen..sorun yok...ikiside bizlerin yaptıklrı şeylerdir...ama ne istediğine göre değişir..

kolay gelsin...

Yasıtız. Forumdan edindigim bilgilerle cevap verecegim; bence agırlık kaldırmaya bu yasta baslama. Sınav, mekik, barfiks yeterlidir. Ama boyun zaten 1.80. Ne kadar agırlık kullansan da 20 yasına kadar 185'i raha bulursun. 185 boy da fena degil bence. Ama asırı kaslı bir vucut icin deger mi? O senin kararın.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı