reçete ile satılan carnitene

arkadaşlar bu reçete ile satılan CARNİTENE (10 chewable tablete of 1 gr)
ile GNC' de satılan L-carnitene arasında bir fark varmı? yani ikiside aynı etkiyi gösterirmi?
bu konuda bilgilendirirseniz memnun olurum.

Geçenlerde bununla ilgili birşeyler duymuştum. Sanırım eczanelerde satılanların emilirebilirliği daha fazla

Arasındaki farkı bilemeyeceğim ama reçete ile satılmıyor.Direk Carniten 1gr'lık deyip alabiliyorsun.10 adet 15ytl

eczanelerde satılan carnıtıne tablet ile diger carnıtenler arasında sıvı olsun tablet olsun bir fark varmıdır???

Manisa eczacılar odasının forumundada tartışılmış bu konu.Sanırım etki olarak dışardaki supplementlerle aynı etkiyi verir.Forumdaki kişi günde 1adet(1000mg) hftada 5 sefer antramanla kilo verilebileceğini yazmş

bu eczanede satlan carnitine kullandım ve kullanıyorum reçete ile alınabiliyor yaklaşık 2 tl 10 tablet 1000mg olarak çiğneme tableti bundan öncede solgarın 500mg l carnitine kullandım 60tl civarıydı

kıyaslamak gerekirse solgarınkini ant öncesi tek tablet olarak(500mg) aldığım halde çok işe yaradı ecz satılan ise o kadar etkili değil yani en azından ben öyle hissediyorum sadece kilo almayı engelliyor gibime geldi solgarınki inanılmaz bir enerji vererek cardio yapmaya yardımcı oluyordu

Ben multipower'ın likit olanı kullandım suanda da eczanedekinden kullanıyorum gayet memnunum saglam terletiyor 2 tablet alıyorum antremandan 25-30 dk önce

Arkadaşlar Likid amino asit genellikle cretin yıkımından oraya çıkan creatinin den yapılır bu madde bir işe yaramaz ve idrarla atılır ayrıca 1000mg carnitin çok az etki gösterir 5000 mg alınmalıdır

Back
Yukarı