Green tea complextede 1 kapsül yazıyor ama iki tane alıyorum bi zararı yokUstunde yaziyordur zaten..
istersen 10 tane de alirsinGreen tea complextede 1 kapsül yazıyor ama iki tane alıyorum bi zararı yok
Raspberry ketone da bişey olurmu peki?istersen 10 tane de alirsingene birsey olmaz alti ustu yesilcay ekstersi...
bitkisel destek urunleri bunlar extreme dozlar almadikca ve alerjiniz olmadikca hicbirsey olmaz, etkileri bile kanitlanmis urunler degilRaspberry ketone da bişey olurmu peki?
Teşekkür ederimbitkisel destek urunleri bunlar extreme dozlar almadikca ve alerjiniz olmadikca hicbirsey olmaz, etkileri bile kanitlanmis urunler degil![]()
Yeşil çayı içemiyorum kapsül olarak kullanıyorum. Benim kilo vermem çok yavaş bi rahatsızlığımdan dolayı troid vs değil. Metabolizmayı hızlandırmaya çalışıyorum eskiden diyet yaptığımda 20 günde 8 9 kilo verirdim şimdi 1 ayda 6 kilo anca yaniHevesinizi kırmak istemem de şöyle ürünlere neden para verirsinizyeşil çay içsen daha iyi.. ona vereceğin paraya beslenmene yatırman daha mantıklı..
metabolizmanı hızlandırmanın tek yolu öğünlerini 3 büyük yerine 6 küçük öğün şeklinden tüketmen ve antrenman etkili olacaktır. antrenman yapma imkanın yoksa en azından öğünlerini bu şekilde tüket.. ayrıca sağlıklı yağlar almayı ihmal etme zeytin yağı , badem , kaju,ceviz gibi kuruyemişler tüket günlük az bir miktarda..[DOUBLEPOST=1452195177][/DOUBLEPOST]ayrıca 1 ayda 6 kilo vermen de çok iyi ayda 1 kilo veremeyenlerde varYeşil çayı içemiyorum kapsül olarak kullanıyorum. Benim kilo vermem çok yavaş bi rahatsızlığımdan dolayı troid vs değil. Metabolizmayı hızlandırmaya çalışıyorum eskiden diyet yaptığımda 20 günde 8 9 kilo verirdim şimdi 1 ayda 6 kilo anca yani![]()
Teşekkür ederimmetabolizmanı hızlandırmanın tek yolu öğünlerini 3 büyük yerine 6 küçük öğün şeklinden tüketmen ve antrenman etkili olacaktır. antrenman yapma imkanın yoksa en azından öğünlerini bu şekilde tüket.. ayrıca sağlıklı yağlar almayı ihmal etme zeytin yağı , badem , kaju,ceviz gibi kuruyemişler tüket günlük az bir miktarda..[DOUBLEPOST=1452195177][/DOUBLEPOST]ayrıca 1 ayda 6 kilo vermen de çok iyi ayda 1 kilo veremeyenlerde var![]()
rica ederimTeşekkür ederim)
Eskiye göre az diye üzülüyorum aslındarica ederimbir de üzülüyorsun ayda sadece 6 kilo verebiliyorum diye. çevremde o kadar insan var ki yarım kilo bile oynamıyor yani
![]()
eskiye bakma her geçen yıllar metabolizmada yavaşlıyorEskiye göre az diye üzülüyorum aslındaneyse bakalım eninde sonunda istediğim kiloda olucam
)