Ramazan ve kür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bunu diyanet işlerine sor caizmidir diye:D

bench_O arkadaşlar saçmalamaktan öteye gidememişsiniz caiz olup olmadığını sormadım,zaten oruç dışında iğne vurulduktan sonra hiç bir sıkıntı olmaz...benim sormak istediğim ramazan ayında kürün etkileri azalacaktır, fakat farklı bir fikir belirten ciddi manada bilgisi olan bu konuda uzman arkadaşlarında düşüncelerini öğrenmek...bugün kürüme başladım,yıkıcı ve itici manada cevaplardan ziyade yapıcı ve olumlu aynı zamanda olumsuzlarıda üslubuyla dile getirebilecek arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...amacım tartışma falan değil...

bugün kürüme başladım,yıkıcı ve itici manada cevaplardan ziyade yapıcı ve olumlu aynı zamanda olumsuzlarıda üslubuyla dile getirebilecek arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...amacım tartışma falan değil...

Kür'e başlamadan sorsaydın keşke :(

Ya oruç tutmayacaksın ya erteleyeceksin, boşuna konu kirliliğinden başka bir şey değil, zaten beslenmeye dayalı bir spor, bütün gün aç kaldıktan sonra ne esprisi var ?

Millet bas bas bağırıyor oruç tutuyorsanız ramazanda formunuzu koruyun kafi diye, anlayana...

arkadasım akıl var mantık var kürde ne yapılır bol bol beslenilir ramazanda bunu yapamıyacağına göre küre girmenin hiç bir mantıgı olamaz acele etme.

sırf tırı vırı körler sağırlar birbirini ağırlar...genç grafiker bende kocaelideydim,dün döndüm...habeşte idman yapıyorum,iş öğretme bana,sadece mantık çerçevesinde bilimsel açıklamalar yapabilecek bu işte hakikaten yetkin kişiler konuşsun...kahve ağzıyla garip garip yorumlar yapma...önce sormak istediğimi anla sonra konuş...kür yapılmaz diye bişey yok kür yapılır,casein kullanırsın olur biter,gün içinde hiç hareket etmezsin iftara 3-4 saat kala uyanırsın olur biter...normal zamana göre kürün etkisi 3 te 1 oranında azalma yaşar ama yine 3 te 2 si etki yapar...traş yapacağına bilmiyorum yada biliyosanda güzel bi açıklama yapabilirsin...

---------- Post added at 19:01 ---------- Previous post was at 18:52 ----------

benim tanıdığım steroid kullananların %90 ı casein kullanmıyo,8 9 saat uyku uyuyolar vücut 9 saat yine aç kalıyo...şimdide aynı hesap? nedir bu ağır ve saçma sapan tepkileriniz...işine gelmiyosada cevap vermezsin zorlamı sokuyorum seni buraya...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;

- Forum Kurallarına Uymayan İçerik
Kural Maddesi :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı