HaliDBinVeliD
Üye
Tek dalmadan kurtulmak icin ne yapilmasi gerek arkadaslar?
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hmm peki rakib sıkarsa usten nasil bi hamle yapmaliyizBen wushu sanda yapıyorum.Tek dalmadan kurtulmak için rakip senin ön sol ayağını tuttuysa arka sağ ayağını tutup havaya kaldırıp arkaya fırlatıp kurtulabilirsin.Rahat ve güzel harekettir.
Sen hangi sporu yapıyorsun?Yani tek dalmalarımız belki değişiktir.Wushu da tek dalarsa üstten sıkma gibi bir şansı yok çünkü.Hmm peki rakib sıkarsa usten nasil bi hamle yapmaliyiz
Dostum tek dalmada yapilmasi gereken demi?o nasil bi hareket oyle aklimda canlandiramadim daDostum seni sıkarsa bi elini kafasinin sagindan digerini sol koltuk altindan sokup ellerini kenetle arkasinda ve kendini yere birak ve bacaklarini adamin kaburgalarina dolayip bacaklarinla sık en gec 3 sn sonra birakir[DOUBLEPOST=1402638826][/DOUBLEPOST]Pardon dalmada elleri adamin gogus taraginda kenetliyosun arkasinda degil
Pes etme yenile yenile olur bu islerben güreşçiyim aslında değilim olmaya çalıştım ama güçsüzüm baya yeniliyorum o yüzden hep![]()
Arkadaşa öyle demişsin de belki benim gibi yenilmeye tahammülü yoktur.Bir kez yenildim kendimi zor toparladımPes etme yenile yenile olur bu isler![]()
hırs sebeb-i mahrumiyettir. o yüzden yenilgin bundan kaynaklanmasınArkadaşa öyle demişsin de belki benim gibi yenilmeye tahammülü yoktur.Bir kez yenildim kendimi zor toparladım.Bundan sonra öyle birşey olmasına izin vermicem inşallah
.
Yok adam gibi çalışmadığımdandıhırs sebeb-i mahrumiyettir. o yüzden yenilgin bundan kaynaklanmasın![]()