Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım konuyuda doğru yerde mi açtım onuda bilmiyorum ben tremor hastasiyim vede skolyozum var ama asırı derecede bu sporu yapmak istiyorum fakat bir salona gidersem titremeden dolayı cok cekiniyorum nasıl karsılarlar diye izmirde yasiyorum bana ne tavsiye ederseniz sporu yapma diyenler olabilir ama bilmiyorum sporun kendimi cok iyi hissettirecegine biraz olsun daha iyi olmama yardımcı olacagına eminim tavsiyeleriniz nelerdir belki benimle aynı dertten yakınan arkadaslar olabilir diye forumun büyüklügünü bildigim icin buraya katilmak istedim simdiden sagolun
Önce bu sporu yapıp yapamayacağın konusunda doktoruna danışmalısın. Sonuçta ufak titremelerde bile bar'ı stabile etmekte zorluk yaşayabiliyoruz. Ağırlık kaldırmak senin bünyene iyi gelecek mi bunu da öğrenmen gerekiyor Ancak tabiki bu ufak rahatsızlıktan ötürü kimseden çekinmemelisin. Doktorunun yanına uğradıktan sonra seni tekrar bekliyoruz
Bu hastalikta titreme zaten iyi huylu oldugu icin doktor hic birseyin zarari olmadigini soyluyor zaten kas yapisini guclendirmenin yarari oldugunu daha once vu forumda okumustum ama tek sıkıntım skolyoz ve cekingenlik skolyozda doktorlar kesin bisey soylemiyor iyide gelebilir kotude programa bagli diyorlar doktorlar sana kalmis diyor bide bu sporun haftada 4 gun yaparsan ekstradan 2 gun yuzme olursa iyi gelebilcegini omuzlarimin diklesicegini ve sirt kaslarimin omurgama daha cok yardimci olucagini soylediler bende bu sporu bilenler olarak sizlere geldim