Proteyin tozuyla alakalı bir iki sorum var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ARkadalar spora başlayalı 1 hafta oldu ramazan bıttıkken sonra yanı 1.5 aylık halımle proteyin tozu şu peynır altı suyu tarzı bısı kullansam acaba 17 yaşımda oldumu ve 1.70 boyumda oldumu dusunursek sıkıntı yaratırmı ve boy uzatma konusunda yardımcı olurmu........Birde bu urun yerıne bana zararı olmayan başka bir urun tavsıye edebılırmısınız....

Boy genetikdir hiçbir şeyin etkisi olmaz , toza başlamak için erken en az 4-5 ay calisma yaptiktan sonra alirsan daha faydali olur

Boy genetikdir hiçbir şeyin etkisi olmaz , toza başlamak için erken en az 4-5 ay calisma yaptiktan sonra alirsan daha faydali olur

Lütfen bilmeden cevap vermeyelim.
Boy dıs etkenlere baglıdır.squat military press gibi kemiklere baskı yapan hareketler boy uzamasında olumsuz etkiler

@mustafagülcemal protein tozu icin erken zaten body yaparken diyette yeterince alacaksın asıl çalışmalar başlayınca alırsın .protein tozu boy felan uzatmaz.Protein tozu yerine aminoasit alabilirsin.

Pekı ben yağ yakmak ıstıyorum fakat beslenmemeı duzenledım kendımı guçlude hıssedıyorum 1 haftada 2 kılo almısım proteyın ıhtıyacımı karşılamak ıcın beslenbeye yuklendıkçede kılo almıcakmıym....ama ben pjal vucudu ıstıyorum kutleden çok...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı