Protein tozunu bırakmayla bacak ilişkisi

Arkadaslar herkese selam olsun.Sorum bilen tecrübeli kisilere gelsin.Şimdiden onlara teşekkür ediyorum.Şimdi sorum şu body'i bıraktıktan sonra haliyle protein tozunuda bıraktım.Bıraktıktan sonra bacaklarımda ve kalcamda fena bir kalınlaşma var.Herkes dalga geçiyor koca g*tlü diye.Sinirlerim bozuldu.Yardımınıza ihtiyacım var nasıl gider bu yağlanma ve neden olmuştur ?

Yaş kaç?

İlk önce kan tahlili yaptır, hormonlarına baksınlar. Ne gerek var deme, baktır işte, bir zarar gelmez. Serbest ve Total testosteron, estradiol (e2) , kortizol, tiroid (t3-t4 vs).

Tahlillerde bir sıkıntı çıkmassa beslenmene özen göster, muhtemelen kafana göre kötü gıdalar da tüketmişsindir. Kaliteli besinler tüket ve düşük kalori al, genetik olarak demekki o bölgelerden yağlanmaya yatkınmışsın.

Yaş kaç?

İlk önce kan tahlili yaptır, hormonlarına baksınlar. Ne gerek var deme, baktır işte, bir zarar gelmez. Serbest ve Total testosteron, estradiol (e2) , kortizol, tiroid (t3-t4 vs).

Tahlillerde bir sıkıntı çıkmassa beslenmene özen göster, muhtemelen kafana göre kötü gıdalar da tüketmişsindir. Kaliteli besinler tüket ve düşük kalori al, genetik olarak demekki o bölgelerden yağlanmaya yatkınmışsın.
Tahlil yaptırırımda bir sorun çıkarsa ilaç felanmı verirler düzelmesi için.Dikkatli beslenmeye çalışıyorumda spor yapmam gerekmiyormu yani kendiliğinden düzelirmi bu çünkü fiziğim çok iyiydi.Günde 40 dk koşu bandında yürüyüş yapıyorum sabah aç karnına[DOUBLEPOST=1473963602][/DOUBLEPOST]
Tahlil yaptırırımda bir sorun çıkarsa ilaç felanmı verirler düzelmesi için.Dikkatli beslenmeye çalışıyorumda spor yapmam gerekmiyormu yani kendiliğinden düzelirmi bu çünkü fiziğim çok iyiydi.Günde 40 dk koşu bandında yürüyüş yapıyorum sabah aç karnına
Yaş 19 bu arada

Back
Yukarı