protein tozu ve kreatinin yanına ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kivrak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kivrak

Üye
iyi günler ben 21 yaşında 1.78 boy 82 kiloyum. yaklaşık 2 yıldır bodybuilding sporuyla uğraşıyorum.kuvvet açısından şuan hiçbir problemim yok salonda göze batan tipler arasındayım 100 kg bench presste daha dün yardımsız 3 tekrar yaptım.ekimden bu yana optimum whey protein tozu kullanıyorum ayrıca 5 haftalık iki tane weider pure creatine kürü yaptım hala 2. kürün içindeyim. protein tozunu antrenman sonrası 1 ölçek creatine i yükleme haftası dışında 5 hafta boyunca her gün 1 ölçek alıyorum . tüm gün protein ağırlıklı besleniyorum ve akşam bolca çerez ve meyve yiyorum fakat hala istediğim umduğum hacime ulaşmış hissetmiyorum kendimi sizce bunların yanında ne kullanmalıyım ? BCAA önerileri duydum ? şuan kendimi çok güçlü hissediyorum ve 2 ay daha sıkı bir bulk çalışmasından sonra definasyon düşünüyorum çünkü yağlandım .2 ay boyunca beni iyi destekleyip daha da hacimlendirecek bir supplament gerek .teşekkür ederim şimididen

Supplement secimin iyi , yanina dusundugun supplementler hakkinda tavsiye verebilirim

Glutamine almalisin bence , cunku creatine bir sure sonra kaslara su tasinmasinda sorun yasayabiliyor , bu sorunda kaslarin kendini temizleyememesi yuzunden , glutamine burda devreye giriyor. Glutaminin cok daha ozelligi var ancak creatinin daha iyi calismasi icin glutamini gerekli goruyorum.Bcaa kas yapiminda cok yararli , yazilarda makalelerde ve kullanici yorumlarinda bunu hep dile getiriyorlar , ancak bazi insanlar hicbir yararini gormediklerini de soyluyorlar , sahsen denemedigim bir supplement cesiti oldugu icin birsey soyleyemem. Fish oil ( Balik Yagi ) siddetle oneririm , kani temizlemede , kalbin daha duzenli calismasinda ve bircok konuda cok yararli bir urun . Spor salonunda cok agir calistigi olur insanlarin ve bir cok supplement aliyoruz , bunlarin hepsi kalbi yoran faktorler , burdada balik yagi devreye giriyo, bu yuzden cok gerekli bir urun olarak goruyorum, son olarak Casein onerebilirim ve optimum urunlerinden cok memnun biri olarak ON'nin caseinini oneririm , ben gece kullaniyorum cunku uykuda kaybedilen kaslara uyku oncesi alinan whey protein engel olamiyor malsef , bu yuzden caseininde asil ozelligi olarak uzun sureli kas yapimi urunu almak cok mantikli gece , bazi insanlar migdenizi yorar uykuda almayin derler ama kas kaybinin onune gecmenin baska bir yolu yokdur ve aksam 7 veya 8 den sonra birsey yemesseniz migdeniz yorulmaz ve ayriyetten ON casein urunu bol miktarda amino asid blend'i iceriyor , bu sizin yag yakiminiza cok yardimci olabilir.

aminoların modası çok geçmişte kaldı.eğer okula/işe giderken yanında götürecek protein ihtiyacını karşılayacak bir ürün düşünmüyorsan gereksiz.
hacim demişsin glutamin olabilir.ertesi günü ağrıalrda ciddi oranda azalıyor.yada synthana 6 tarzı kompilke protein tozu kullanabilrsin.
çoğu protein tozunda yeterli miktarda bcaa var (şahsi düşüncem) üstüne o kdar doğal besinle karşılıyoruz.onun içinde bütçen varsa bcaa uygun olur yoksa gerekesiz

peki universal amino 3001 nasıl arkadaşlar ? glutamin barındırıyor .yoksa direk glutamin mi almalıyım sizce?

Back
Yukarı