cutepoison
Üye
Ayrı bir başlık açtığım için şimdiden özür dilerim ama yaklaşık 3 aydır forumu takip etmeye çalışıyorum. Ne zaman supp. alacak olsam forumdan bilgi toplamaya çalıştım. Ama her yazılan birbirinden o kadar farklı ki; kafam allak bullak oluyor, sonunda "eeh bu olsun bari" deyip bir şey alıyorum.
Neyse..
Spora başlayalı yaklaşık 8 ay oluyor.
İki kutu Multipower Xplode kullandım, 1.78 boy ve 72 kilodayım.
Başladığım zamandan bu yana tabiki bir gelişme var fakat "e hani sen spora gidiyordun?" diyenler de çok fazla görünce..
Amacım abartı kas patlamaları değil fakat yine de vücudu bir şekle şemale sokmak.
Protein tozu kullanımını antremandan sonra 1 ölçek olarak yaptım hep, ama okuduğum konuların çoğunda uyumadan önce de alınması gerektiği yazıyor. Ama alınmaması gerektiğini söyleyenler de var.
Ben çoğu kullanıcının benim düzeyimde olduğunu düşünüyorum forumda;
Buna göre fikir verebilir misiniz?
Protein tozu kullanımı miktarı ve düzeni nasıl olmalıdır?
Antremandan önce? sonra? uykudan önce? Hangileri?
Bir de aminoasit kas yakımını önlemek için gerekli sanırım? Bunlar hakkında bulunduğum şehirde bilgi alabileceğim kimse yok, kusura bakmayın eğer saçma şeyler yazıyorsam
Aminoasit kullanmalı mıyım? Kullanmam gerekiyorsa dozajı ve kullanım zamanları nasıl olmalıdır?
Artık bir sonraki alımımda Weider almayı düşünüyorum.
Önerebileceğini spesifik bir ürün de varsa çok minnettar kalırım.
Tüm kullanıcıların Ramazan Bayramı da kutlu olsun bu arada..
Şimdiden teşekkürler.
Neyse..
Spora başlayalı yaklaşık 8 ay oluyor.
İki kutu Multipower Xplode kullandım, 1.78 boy ve 72 kilodayım.
Başladığım zamandan bu yana tabiki bir gelişme var fakat "e hani sen spora gidiyordun?" diyenler de çok fazla görünce..
Amacım abartı kas patlamaları değil fakat yine de vücudu bir şekle şemale sokmak.
Protein tozu kullanımını antremandan sonra 1 ölçek olarak yaptım hep, ama okuduğum konuların çoğunda uyumadan önce de alınması gerektiği yazıyor. Ama alınmaması gerektiğini söyleyenler de var.
Ben çoğu kullanıcının benim düzeyimde olduğunu düşünüyorum forumda;
Buna göre fikir verebilir misiniz?
Protein tozu kullanımı miktarı ve düzeni nasıl olmalıdır?
Antremandan önce? sonra? uykudan önce? Hangileri?
Bir de aminoasit kas yakımını önlemek için gerekli sanırım? Bunlar hakkında bulunduğum şehirde bilgi alabileceğim kimse yok, kusura bakmayın eğer saçma şeyler yazıyorsam

Aminoasit kullanmalı mıyım? Kullanmam gerekiyorsa dozajı ve kullanım zamanları nasıl olmalıdır?
Artık bir sonraki alımımda Weider almayı düşünüyorum.
Önerebileceğini spesifik bir ürün de varsa çok minnettar kalırım.
Tüm kullanıcıların Ramazan Bayramı da kutlu olsun bu arada..
Şimdiden teşekkürler.