Protein tozu Tad konusunda çok seçiciyim lütfen yardım

Arkadaşlar iyi günler diliyorum daha önce kısa bir süre spor yapıp bırakmıştım şimdi tekrar başlıcam o zamanlar protein tozu almıştım ve tadı ilaç gibiydi çikolatalıydı ama içemiyodum aşırı miğdemi bulandırmıştı sonra hocamın önerisiyle başka bir markanın çileklisini almıştım oda çok ağır tadı olan bir tozdu içememiştim bu konuda biraz sıkıntı çekiyorum.
o sebepten bana hem çok kaliteli hemde lezzetli çilekli vanilyalı yada çikolatalı olabilir bir whey protein önerirmisiniz fiyatı hiç sorun değil yeterki içilebilir olsun çünkü içemedikten sonra ucuza alsak ne olacak. bu arada bi önceki konumda steroid kullanmalımıyım demiştim bir moderatör kardeşin yorumu nedeniyle kullanmamaya karar verdim. bu whey proteinin yanında yine tad olarak güzel olan kreatin falan içmem gerekiyorsa onlarıda yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler.

Bu arada yaklaşık 2-3 aydır evde spor yapıyorum altyapı olsun diye abimin spor aletleri vardı ama yetersiz kaldı o yüzden salona gidicem

Weider Double chocolate al.Paket olduğu gibi mavi.Süt ile karıştırdığında tadı nesquikten bile daha güzel

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back
Yukarı