Andor
Üye
Şimdi öncelikle forumda yeniyim ayrıcada ilk supplementlerimi kullanmaya başlıyorum fakat kafama takılan bazı şeyler var.Öncelikle kullanmaya başlayacağım ürünler Optimum gold standart whey 5 lbs ve optimum creatine powder 300 gr şimdi gelelim kafama takılana.Antremandan önce 5gr ve antremandan sonra 5gr creatine alıyorum orda sorun yok fakat protein tozunu ne zaman ve nasıl almalıyım ?
Forumda bakıyorum örneğin kilonuzla doğru orantılı alın demiş.80 kgmım 80x1.5=120 yani günlük 120 gram protein almam mı gerek?Sabah kahvaltıda,antremandan önce ve antremandan sonra denmiş.Ayda 16 gün antreman yapıyorum 16x120=1920 gr protein eder o zaman heray supplemente para mı dayanır ? Yok mu bu işin kısa yolu ?
Forumda bakıyorum örneğin kilonuzla doğru orantılı alın demiş.80 kgmım 80x1.5=120 yani günlük 120 gram protein almam mı gerek?Sabah kahvaltıda,antremandan önce ve antremandan sonra denmiş.Ayda 16 gün antreman yapıyorum 16x120=1920 gr protein eder o zaman heray supplemente para mı dayanır ? Yok mu bu işin kısa yolu ?