Protein tozu kullanmayı düşünüyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enes74
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

enes74

Üye
Başlıktada belirttiğim gibi yaklaşık 4 yıldır bu sporu yapıyorum protein tozu bu kış kullanmayı düşünüyorum fakat beni korkutan gelecekte bu yönde bi rahatsızlığım çıkar mı öRN:Böbrek yetmezliği gibi bi yandan kullamayım doğal yollarla yapayım diyorum bi taraftan ise spor desteksiz olmaz en azından bi protein şart diyorum..

Yardımlarınızı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.!

hiç bir şey olmaz amerikada milyonlar kullanıyor imkanın varsa geç bile kalmışın kullan derim...

protein tozunun zararı yok 4 yıldır yapıyorsun.. bence kullanmalısın günümüzde çoğu insan artık kullanıyor ve antreman sırasında harcadığını beslenmeyle karşılıyorum çok iyi besleniyorum dersen bilemem fakat protein tozu doğal bir üründür vücutta harcadığın sürüce birikmez zararı olmaz :))

hiç bir şey olmaz amerikada milyonlar kullanıyor imkanın varsa geç bile kalmışın kullan derim...

Aynen kardeşim geç kaldım biraz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:33 ----------

protein tozunun zararı yok 4 yıldır yapıyorsun.. bence kullanmalısın günümüzde çoğu insan artık kullanıyor ve antreman sırasında harcadığını beslenmeyle karşılıyorum çok iyi besleniyorum dersen bilemem fakat protein tozu doğal bir üründür vücutta harcadığın sürüce birikmez zararı olmaz )

Yok kardeşim beslenmem pek iyi değil o yüzden birazda takviye amaçlı istiyorum.

Protein Tozunun Böylesine Ciddi Zararları Olduğunu Sanmıyorum

açıkcası beslenmen iyi değilse bir an önce başlaman gerekiyor zaten ki uzun zamandır çalışıyormuşsun daha önce başlaman gereken birşey zaten

4 senede o zaman fazla bir gelişim gösterememiş olmalısın anladığım kadarıyla :)) merak etme protein tozu hakkındaki düşüncelerini kır günümüzde neler oluyor bir bilsen..

açıkcası beslenmen iyi değilse bir an önce başlaman gerekiyor zaten ki uzun zamandır çalışıyormuşsun daha önce başlaman gereken birşey zaten

4 senede o zaman fazla bir gelişim gösterememiş olmalısın anladığım kadarıyla ) merak etme protein tozu hakkındaki düşüncelerini kır günümüzde neler oluyor bir bilsen.

Doğru diyosun kardeşim ya gelişim gösterdim kollar omuz sırt falan iyi ama sanırım protein alsam daha iyi olacak en azından bu kış kullanıp denemek istiyorum.

Enes forumun suplement arşivi kısmını incelersen işine yarıycaktır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı