Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar elimde optimumun whey protein tozu bulunuyor simdi ben duzenli olarak antreman yapiyorm ancak kilo almak istemiyorm yani gunde iki-uc olcek kullanmamin kilo olarak bir zarari olur mu???
kas hacmin arttıkca ister istemez kilo artışı olur.ayrıca şuan 2 ölçek kullanman yeterli.geri kalan protein ihtiyacınıda doğal besinlerden karşıla.baklagiller balık ...vs bunlarada ihtiyacın var
Kilo almak istemiyorsan neden antrenman yapıyorsun hocam Kas beraberinde belli bir ağırlığı getiriyor ister istemez. Amaç kas kütlesi değilse yüzme, basketbol falan öneririm Yüzme de iyi bir spor gerçi kütle açısından.