Bayılıyorum şöyle atarlaraAmacın ne?
Kaç aydır yapıyorsun bu sporu?
Hangi ürünü aldın?
Kilon ne boyun ne?
Hiç bir şey söylemeden cevap istiyorsun. Alim miyiz biz?
Bayılıyorum şöyle atarlara
kilo 65
boy 176
yaş 21
2.ayım, ilk ay doğal beslenmeyle 1.5 kilo aldım
ürün -> Universal Nutrition Ultra Whey Pro 2200 Gr
2. ayda protein tozumu kullanılırmışBayılıyorum şöyle atarlara
kilo 65
boy 176
yaş 21
Bayılıyorum şöyle atarlara
kilo 65
boy 176
yaş 21
Öğrenciyim. Ama okulum bitti ve evime geldim. Beslenmem şöyle bilmiyorum sorun varmıdır?Haklısın lakin şunuda düşünseler belki yazmayı unutmuştur diye düşünseler ve olaya pozitif bakılsa daha güzel olur.
Benimde inş. bugün gelicek ürünüm gaspari myfusion
Antrenmandan sonra 1 servis soğuk suyla.
Beslenmen de biraz sorun yaşıyorsan öğün aralarında'da kullanabilirsin.
Lakin beslenmen de hiç bir sorun yoksa antrenmandan sonra 1 ölçek alman yeterli. İstiyorsan sabah kalkınca hemen 1 servis daha alabilirsin soğuk suyla.
Etki-Tepki meselesi bu. Lakin arkadaş haklı olmakla birlikte evet 'atar' yapmışa32@Rajev in uslubu biraz sert olmus olabilr ama hakli ki sizin uslubunuz da iyi deyil. Ne demek atar matar ?
Hergun kalkar kalkmaz 1 olcek ve antremandan sonra 1 olcek seklinde kullanabilirsiniz.
Öğrenciyim. Ama okulum bitti ve evime geldim. Beslenmem şöyle bilmiyorum sorun varmıdır?
Sabah-->1 tam yumurta , 2yumurta beyazı, peynir,zeytin,sucuk yada salam. ( salamı pek tercih etmiyorum yağ bakımından)
Antrenmandan 1saat kadar önce--> Pilav yada makarna +1 Tavuk Butu
Antrenmandan sonra-->80gr Ton Balığı
Akşam Öğünü-->tekrar pilav makarna + Tavuk Göğsü yada Köfte.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:15 ----------
Etki-Tepki meselesi bu. Lakin arkadaş haklı olmakla birlikte evet 'atar' yapmışa32
Antrenmandan sonra alınacağı kesin fakat kimi yatarken içmekte kimide kalkınca. Karar veremedim birtürlü. ikiside mantıklı