Protein Tozu Ile Amino Asit Beraber Kullanilabilir Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TylerD

Üye
Slm... Protein Tozlari Ile Amino Asitler Beraber Kullanilabilir Mi? Antrenman Yapan Bir Kişinin Günlük Protein Gereksinimi Kilosu Başina 1.5-2 Gr Kadar Olduğunu Biliyorum... Sadece Amino Asit Alinarak Bu Ihtiyaç Giderilebiliyomu?

Slm... Protein Tozlari Ile Amino Asitler Beraber Kullanilabilir Mi? Antrenman Yapan Bir Kişinin Günlük Protein Gereksinimi Kilosu Başina 1.5-2 Gr Kadar Olduğunu Biliyorum... Sadece Amino Asit Alinarak Bu Ihtiyaç Giderilebiliyomu?

giderilir ama çok külfetli olur , sen bunu çok daha doğru bi şeklde de yapabilirsin , mesela 3 ana öğünde tavuk - yumurta - pilav ını ye , 2 ara öğünde ve idmanda hemen sonrada aminoasit ve proteini iç , en güzeli bu bence

Beraber Alindiğinda Fazla Olmaz Mi? Protein In Bir Servisinde 30 Gr Aliyosun... üzerine De Amino Alirsan Emilimde Problem çikmaz Mi? Bildiğim Kadari Ile Vücut Bir Seferde 30 Gr Proteini Sentezleyebiliyo Ve Fazlasini Yağa Atiyo... Birde Alinan Aminoyu Da Günlük Protein Gereksinimi Içersinde Hesaplayabilirmiyiz? Aminonun Bir Servisinde Kaç Gram Protein Aliniyo?

forumda neredeyse en fazla konuşulan konulardan biri hakkında başlık açıyorsun..
Hem de daha ilk mesajında..
Önce forumun kurallarını, daha sonra da forumda açılmış olan diğer başlıkları okumanı öneririm..

bu ve benzeri başlıklar kirlilikten öteye geçemedikleri için kapatılıyorlar.. bunun bilincine varmanı tavsiye ederim.

forumda neredeyse en fazla konuşulan konulardan biri hakkında başlık açıyorsun..
Hem de daha ilk mesajında..
Önce forumun kurallarını, daha sonra da forumda açılmış olan diğer başlıkları okumanı öneririm..

bu ve benzeri başlıklar kirlilikten öteye geçemedikleri için kapatılıyorlar.. bunun bilincine varmanı tavsiye ederim.

suplementler başlığı adı altındaki yazıları okudum ama bu sorduğum sorunun net bir cevabını bulamadım... başlık açmak gibi bir merakım yok... konuyla ilgili bilgin varsa ve yazarsan sevinirim...

sadece amino asit alınarak günlük protein ihtiyacı karşılanmaz.
protein ihtiyacın varsa alırsın protein karşılarsın ihtiyacını veya süt yumurta et tüketirsin.
protein ve amino kombine kullanılması yararlıdır.

foruma hosgeldin arkadasım.
forumu okudum dıyorsun.okusan bu baslıgı acmazsın.
arama butonuna bas ve oraya amınoasıt yaz
tam 195 sayfa cıkıyor ve benım buldugum en az 10 sayfa senın ıstegınle ılgılı .

bıraz daha dıkkat baslık acarken .ve ıstekler ıcın bırazdaha emek..okuyarak arastırarak..
saygılar dılerım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı