Protein tozu hakkında bilgililer yardım edebilirmi acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar ben 3-4 aydır duzensız bodybuıldıng yapıyordum ancak son 1 aydır cok duzenlı beslenerek ve ıdman yaparak Ultimate Nutrition İso Sensation 93 kullandım gunde 1 olcek cidden gozle gorulur cok ıyı bır gelısme sagladım,acaba simdi hangi marka tozu kullanmalıyım ? maddı acıdan sıkıntım yok,ama gereksız pahalı bır urun de almak ıstemıyorum. Sımdıden tesekkurler

protein tozu alacagımı basta belırttım.yorumun ıcın saol ama lutfen bana soyle beslen boyle beslen yerıne alacagım guzel bır whey proteın onerırsen daha iyi olur :)

Vpx Syngex Bir kutuda 85 porsiyon var hemde senın su anki whey ihtiyacına cok cok iyi cevap verir bende kullanıyorum ve cok memnunum kullanırken sut ile yap birde muz at içine karbonhidratta olsun kolay gelsin.

3-4 aylık bir sporcuya protein tozu önerilmez zaten inşaa edeceği kas miktarı başlangıçta düşüktür . protein ihtiyaçını besinlerden kolaylıkla sağlayabilir , bence tozu bi kenara bırak ve daha düzenli protein ağırlıklı beslen . :)

İnşa edeceği kas miktarının düşük olması konusunda yanılıyorsun. Kas kazanımı ilerledikçe zorlaşır.

tesekkurler arkadaslar ama muscletech nıtrotechı cok oneren oldu acaba onu mu alsam ? tek sıkıntı ıcınde creatın olması ben 17 yasındayım ve sımdılık creatın almak ıstemıyorum ek madde olarak,
vpx e de bakacagım

bak şimdi birincisi Nitro tech zaten profesyonel bir urun ki ölçeğinde kullanırsan kulfetlide
ikincisi senin o kadar bi ihtiyacın yok zaten daha yenisin
ucuncusu ise İso sensation demişsin oda sana göre değil definasyon dönemine göre

Sana tavsiyem Syntha6 veya MyoFusion almandır yani blend protein su an kas inşasındasın zaten senın ıcın daha faydalı olacaktır .

arkadaslar dogal olması ve kullananların cok memnun olması nedenıyle nanox marka whey almaya karar verdım sızce ıyı bır tercıh mı

Icerık; Konsantre mı , Izole mı, Blend mı?
Icınde ne oranda BCAA var..
Glutamıne mı yoksa glutamık asıt mı var..
Marka geçmışı..
Doğallık vs.
Icerığıne gore fıyat karsılastırması yap al.

Yapmayın arkadaslar, proteın tozlarını bu kadar buyutmeyelım, yukardakı etkenlere gore secıp almalı.. Beslenme duzgun olmazsa bı ıse yaramaz zaten..

iso sensation'dan verim almışsın işte, zaten hem içerik hem de tat bakımından en iyi tozlardan birisi. fiyatı seni kasmıyorsa ona devam et.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
- Konu forum kurallarına aykırıdır
- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
- Kaynak belirtilmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı