Protein Tozu,Gainer ve Benzeri Ürünlerde Aroma Tercihi

Aroma Tercihiniz

• Total voters
    39

kutlukan

Üye
Bu anket kapsamında en çok tercih edilen aromayı öğrenip ona göre Türkiye'de satış ve üretim yapan firmalarda önceliklerini değiştirebilirler.

çilek dedim ben çikolata ve muz u denedim üzüm suyuyla tadı hiç güzel olmuyo ama çilek çoğu şeyle iyi gidiyor

Tat olarak en güzeli vanilya ama daha doğal olması sebebiyle benim tercihim tatlandırıcısız olanlardır. Yeter ki kötü kokmuyor olsun, tadına katlanabilirim.

tek bir aromada kalmamak gerek bence cunku koca bir kutu bitiminde artik o aromadan soguyor, bikiyor. ve farkli bir aroma istiyor kisi. simdiye kadar vanilya cikolata cilek aromalari kullandim ama farkli urun farklimarka oldugu icin kesin ve net birsekilde aroma soyleyemem ama supplement kullanirken aroma degistirmek iyi oluyor

Şimdiye kadar çikolata, ekstra çikolata, çilek, vanilya, muz, muz-çilek, kurabiye, fıstık-çikolata hindistancevizi, çikolata-mentol gibi birçok aroma denedim.
Üreticiler aromayı gerçeğine benzetmek isterken çoğu kez bunaltıcı derecede tadı yoğunlaştırıyorlar. Şimdiye kadar içtiğim ürenlerin hangilerinin aromaları daha hafifse o tozların içimi hep daha kolay oldu benim için.
Kullandıklarımdan en çok beğendiklerim fıstık-çikolata, hindistancevizi ve kurabiye oldu.
Şu anda optimumun çikolata-hindistancevizi aromalısı çıktı. Onu da en kısa zamanda denemek istiyorum.

yeni aroma seçenekleri çıkıyor her zaman ama genel olarak bu 4 ü olduğu için fazla kapsamlı almadım ankete...Üreticiler aslında nedendir bilinmez gerçekten bazen aromanın dozunu kaçırıyorlar ve içim esnasında resmen içimiz bayılıyor bu konuda rpac son derece haklı...

Şuana dek önceliğim hep muz aromalı olmuştur

proteın tozlarını su ile tüketme taraftarıyım ve su ile güzel içimi olan ne aromaları tavsiye ediyorsunuz sölerseniz sevinirim

Muz ama maalesef whey de bulmak zor

Back
Yukarı