Protein tozu bana dokunurmu ?

MErhaba arkadaşlar hepinize aslında sorunun yanlış olduğunu bende biliyorum ama şöyle bir istisna var ben 16 yaşındayım ve protein tozuna başlamakta kararsızım okuduğum bir çok şeyde protein tozu övülüyor ama arkadaşlarım daha erken olduğunu söylüyor ve şuan aklımda ürün var Muscletech Nitro-Tech ve optimum whey bu arada benim asıl amacım kilo verip kas yapmak olduğu için hangi besin yağ aldırmadan ve yakmamı engellemeden kas yapmamı sağlar şimdiden teşekkküler :)

Beslenme düzenin ve antrenman geçmişine bağlı olarak kullanılabilir. Ama yaşın 16, okuyorsundur muhtemelen. Hani vakitten yana sıkıntın olmaz yemeğini yanında taşıyıp tam anlamı ile beslenme sağlayabilirsin :) Yağlanma olayı ise şekerli gıdalar ve insülin direnci ile alakalı bir olay. Proteini yüksek gıdalar ise kırmızı et, tavuk, balık vs. :)

Son düzenleme:
Protein kullanmanı yaşına göre pek önermem bende supplement kullanıyorum ama bodybuilding denince akla gelen ilk şeyin whey olmaması lazım. Amino asit veya bcaa ları whey yerine tercih edebilirsin :)

whey tozu yerine lor peyniri derim başka bir şey demem. 16 yaşındasın. supplement için erken. bunun haricinde zaten günlük beslenme programında diğer protein(kırmızı ve beyaz et, baklagil vs.) kaynaklarını tüketeceksin.

Back
Yukarı