Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
protein tozu + amino asit + karbonhidrat kombinesi
Arkadaşlar elimde hardline whey 3 matriz + optimum serious mass + universal amino asit tabletleri var nasıl kombine etmeliyim acaba ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Serious Mass ile ilgili bunu okumalısın.
Öğün arası: Pozitif nitrojen dengesini korumak ve yüksek kalori diyetinizi deseteklemek için yarım porsiyon Serious Mass’ı iki öğün arası alabilirsiniz.
Antrenman öncesi: Antrenman sonrası yenilemeyi hızlandırmak için yarım porsiyon Serious Mass’ı yine antrenman öncesi alabilirsiniz.
Yatmadan önce: Daha hızlı kilo alımı sağlamak isteyenlere fazladan yarım porsiyon Serious Mass’ı yatmadan önce içmelerini tavsiye ederi.
Whey protein ise sabah aç karnına veya idmandan hemen sonra alınabilir. Günde tek içenler genelde sabah 2 servis içenler sabah ve idman sonrası içiyorlar bende öle içiyorum
Tablet aminolar genelde örnek 8 tablet alınsın diyor ise 4 idman öncesi 4 idman sonrası alınıyor veya gün içinde eşit saatlere bölerekde kullanılabilir ben 1 kere kullanmıştım günde 3 öğün den önce alıyordum.