Protein Tozu Almak İstiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm.Ben yaklaşık 9 aydır fitness salonuna gidiyorum. 113 kilodan 92 kiloya düştüm.Takdir edersiniz ki artık kas yapma hevesim başladı diyebilirim.Son 1.5 aydır sağlam bir şekilde ağırlık çalışıyorum.Fakat gene de 3 saatlik sporumun 1 saati kardiyo ile geçiyor.Gerek yaz mevsiminde vücudu düzene sokmak istemem olsun gerekse göğüs bölgemdeki yağlanmadan doğan rahatsızlığım olsun , vücuttaki sarkmaları ve yağlanmaları toparlamak ve hatları belirgin hale getirmek için protein tozu kullanmaya karar verdim ve kısmet olursa bu ay sonu da alacağım.Fakat aklımda bir soru işareti var.Almak istediğim ürün "Pure American Whey %100" saf protein.Sizden istediğim ise bu ürün hakkında fikirleriniz ve tavsiyeleriniz.Ürünü alacağım fiyat ise 150 tl.Sanırsam 2.5 kg civarında.

Şimdiden saolun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri :

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/proteinler/american-pure-whey-isolate-2270g-33406.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı