Protein Tozsuz PROTEIN SHAKE - 42 gram protein - FitYemek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan germel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

germel

Üye
Merhaba arkadaşlar, yeni bir tarifimi daha paylaşıyorum sizlerle :) Bu defa protein tozu kullanmadan protein shake yaptım, özellikle protein tozu olmayan arkadaşlar için oldukça güzel bir shake tarifi olduğunu düşünüyorum.
42 gram protein içeriyor, tadı muzlu ve kakao aromalı ve şahsen oldukça beğeniyorum.
Buyrun video burada;

FitYemek adındaki youtube kanalı bana aittir, video ve tarif hakkındaki her türlü yorumlarınızı bekliyorum.Önceki videolarımda bana destek olup yorumda bulunan, beğenen ve kanalıma abone olan arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim :)

Umarım beğenirsiniz, afiyet olsun. Herkese iyi sporlar dilerim :)

Hayranlıkla takip ediyorum videonun en çok hoşuma giden yeri yaptiginiz shake icmeniz
Çünkü içimden lan lorun tadı falan gelir kötü olur dedim ve yiyosa kendisi icsin falan dedim bir baktım içiyorsunuz hahahahah
aksama denicem çok saolun takipteyım yeni paylasimlar için

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hayranlıkla takip ediyorum videonun en çok hoşuma giden yeri yaptiginiz shake icmeniz
Çünkü içimden lan lorun tadı falan gelir kötü olur dedim ve yiyosa kendisi icsin falan dedim bir baktım içiyorsunuz hahahahah
aksama denicem çok saolun takipteyım yeni paylasimlar için

Çok güldüm yorumunuza teşekkür ederim :D Denedikten sonra da yorumunuzu bekliyorum. Tuzsuz lor ile yaparsanız gerçekten güzel oluyor tadı :)

3 gun once seni youtubede gormustum abartili vucut olmayinca trolldur bu demistim biraz onyargili olarak fakat burda da gorunce abone oldum :) , nice tozsuz tariflere takipteyim :)

Valla yaptim ama tarçın dan midem bulandi tadı değişik birşey oldu ya :) çilek filan da atsak nasil olur acaba

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1425724578353.jpg
    uploadfromtaptalk1425724578353.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 614
Emeğine sağlık,özellikle bu spora yeni başlayıp tozlardan medet uman arkadaşlara tavsiyedir:)

Valla yaptim ama tarçın dan midem bulandi tadı değişik birşey oldu ya :) çilek filan da atsak nasil olur acaba

Tarçını tatlandırma amacıyla kullandım, aynı zamanda kan şekerini düzenlemek gibi birçok faydası olduğu için.Beğenmediyseniz koymayabilirsiniz.Sevdiğiniz meyvelerle deneyebilirsiniz burda sonuçları bildirirseniz herkes faydalanmış olur :)[DOUBLEPOST=1425749381][/DOUBLEPOST]
Emeğine sağlık,özellikle bu spora yeni başlayıp tozlardan medet uman arkadaşlara tavsiyedir:)

Teşekkürler arkadaşlar :)

Back
Yukarı