Protein secimi

oncelikle herkeze gunaydin sevgili forum aylesi
onumuzdeki bir kac hafta icinde Protein almayi dusunuyorum
sizden ricam Cok pahali olmayan ve 3-4 ay kadar kulanabilecegim protein onerilerinizi bekliyorum (3-4ay) demisken yanlis anlamayin.. bu proteini sadece antremandan sonra Kulanacam
saygilarimla

optimum gold standart whey protein tavsiye ederim

76 ölçek, her servis 24g protein

sadece antremandan sonra 1 ölçek kullanacaksan 6 ay falan gider (eğer 3 gün antreman yapıyorsan)

Iso 100 veya optimum diyorum.
Sayin brhmcr,onerdiginiz proteinler kaliteli oldugunu dusunuyorum fakat,butcemi asiyorlar malum ogrenciyiz..zaten 3-4 gun beslenmeme veda etmek zorundayim bu proteini almak icin..arkadaslarin da dedigi gibi eger sadece antremandan sonra kulanirsam ornek:70 service lik protein kac ay kulanabilirim? 2nci sorum: bunu almayi dusunuyorum 70 service lik sizce bu nasil http://fitness1.bg/muscletech-100-premium-whey-protein/.
Saygilarimla

Son düzenleme:
çok basit bi haftada 4 gün ant yapıyorsan ayda 16 gün ant. yani 16 servis kullanıcaksın 70 i 16 ya bölersen 4,5 ay kullanırsın

Son düzenleme:
Sayin brhmcr,onerdiginiz proteinler kaliteli oldugunu dusunuyorum fakat,butcemi asiyorlar malum ogrenciyiz..zaten 3-4 gun beslenmeme veda etmek zorundayim bu proteini almak icin..arkadaslarin da dedigi gibi eger sadece antremandan sonra kulanirsam ornek:70 service lik protein kac ay kulanabilirim? 2nci sorum: bunu almayi dusunuyorum 70 service lik sizce bu nasil http://fitness1.bg/muscletech-100-premium-whey-protein/.
Saygilarimla

Muscletech daha pahali olmasi lazim.

Optimum 5 lbs toplam 74 olcek cikar yani 74 gun :)

Madem bütçen bu kadar sıkıntılı neden whey almak için yırtınıyosun ki boşver beslenmene bak ya whey içince kolun 10cm büyümiycek...

Whey protein izolesi ;)

Al bundan aylık kaç gram kullanacaksan ona göre... Whey protein izolesiiiiiiiii

1- Genrise Whey Protein İsolat Complex 700g toz

2- Genrise Whey Protein İzolat 700g toz

Madem bütçen bu kadar sıkıntılı neden whey almak için yırtınıyosun ki boşver beslenmene bak ya whey içince kolun 10cm büyümiycek...
Yanlis dusunuyorsunuz,ben beslenmeme 3-4 gun ara verecegim sadece,
sonra 4-5 ay kulanacagim o proteini,bana sadece antremandan sonra gerekli hizli sentezlenen protein destegi.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:52 ----------

Muscletech daha pahali olmasi lazim.

Optimum 5 lbs toplam 74 olcek cikar yani 74 gun :)
Burdaki butceye gore Pahali bile sayilir
her ulkede fiyatlar farkli

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:00 ----------

çok basit bi haftada 4 gün ant yapıyorsan ayda 16 gün ant. yani 16 servis kullanıcaksın 70 i 16 ya bölersen 4,5 ay kullanırsın
evet 70 servis,ayda 16 servis den,4 ay 10 gun felan yapiyor

Yanlis dusunuyorsunuz,ben beslenmeme 3-4 gun ara verecegim sadece,
sonra 4-5 ay kulanacagim o proteini,bana sadece antremandan sonra gerekli hizli sentezlenen protein destegi.

Chomoloko Antony dogru demis. Idman sonrasi hizli sindirilen vs cart curt proteine ihtiyacin yok.Gun icinde yeterli proteini al idman sonrasi tek gereken bir miktar basit karbodur. O da glikojen depolarini doldursun diye degil zaten bizim gibilerde o depolar kolay kolay tukenmez, cok asiri sert idmanlar cikaramadigimiz icin. Basit karbodaki amacta ta insulin peakleyip kortisol kesmektir.

Yani bence boyle whey yonelirken once dogru mantigi yakalamka lazim. Idman sonu lazim bana diyorsan yanlis dusunuyorsun alma bosuna.

Chomoloko Antony dogru demis. Idman sonrasi hizli sindirilen vs cart curt proteine ihtiyacin yok.Gun icinde yeterli proteini al idman sonrasi tek gereken bir miktar basit karbodur. O da glikojen depolarini doldursun diye degil zaten bizim gibilerde o depolar kolay kolay tukenmez, cok asiri sert idmanlar cikaramadigimiz icin. Basit karbodaki amacta ta insulin peakleyip kortisol kesmektir.

Yani bence boyle whey yonelirken once dogru mantigi yakalamka lazim. Idman sonu lazim bana diyorsan yanlis dusunuyorsun alma bosuna.
evet, bi bakima haklisiniz maddi durum tarafindan sikintili,ama alsam antremandan sonraki Protein destegi konusunda fena olmaz mi ? dedim gibi sadece idman sonrasi yuzunden almayi dusunuyordum
simdi bu konuda kafamda soru isareti kaldi..

Son düzenleme:
evet, bi bakima haklisiniz maddi durum tarafindan sikintili,ama alsam antremandan sonraki Protein destegi konusunda fena olmaz mi ? dedim gibi sadece idman sonrasi yuzunden almayi dusunuyordum
simdi bu konuda kafamda soru isareti kaldi..

Soru isareti yok idman sonrasi duzgun beslenen biri icin protein tozu mutlaka gerekir diyenlerden kork ve uzaklas derim. Bu bir tuzak baska numarasi yok.Mesela ben sabah aliyorum sadece whey :) Cunku sabah ihtiyac soz konusu olabilir, hizli emilen proteine ve karboya :)

Sevgili chomoloko;

gün boyu beslenmen düzgün olursa yeterli proteini alırsan vucudundaki aminoasit havuzu dolu olacagından öle aman aman bi acil protein ihtiyacın olmıycak inan bana...
He olsa elbette fena olmaz hatta imkan olsa tüm supplementlerden alsan hiç ollmazsa psikolojik etki eder sana ama içinde bulundugun maddi durum elvermiyosa zorlamaya gerek yok...

Tesekkur ediyorum guzel dusunceleriniz icin,
simdiye kadar bir kac supplement aldim,bir kac tane gainer..gereksiz
amino,creatin vs,ama hic protein almadim
idmanlarim Sert oldugu icin antremandan sonra 1 olcek protein tozu kulanmamin kaslarima cok iyi gelecegini dusunuyorum,
bu sene okulun son senesi,seneye calismaya basliyacagim hersey daha farkli olcak,ya daha kotu, yada daha iyi hayirlisi...bu yuzden Hayalerimi takip edecegim.
bu onumdeki 6-7 ayi maddi durumum el vermesede , zor da olsa guzel gecirmeyi dusunuyorum hayalerimle birlikte..
saygilarimla

Son düzenleme:
Back
Yukarı