Protein Saklama Kabı

Merhabalar, arkadaşla proteini bölüştük kutuyu ona verdim şimdilik plastik bir kavonozda ben cama aktarmak istiyorum hem daha büyük, lakin cama su doldurduğumda suyu kapağa doğru tuttuğumda ufak ufak damlalar geliyor yani hava alıyor. Herhangi bir sıkıntı olur mu? Bozulma gibi...

(Optimum marka)Cam kavonaza aktardım. Sonra dikkatlı bakınca sanki bir şey var gibi dışardan bakınca toplam iki tane var, resim atıyorum boyutu küçük. Bozulmamıştır değil mi? 2019 a kadar son kullanma tarihi var daha dün alındı.
dGl3dV.jpg

Son düzenleme:
Dostlar 46 kişi görmüş lakin kimse yorum yapmamış. Sorduğum sorunun tecrübeli biri için hiç zor olmadığını düşünüyorum. Saygılar.

Bişey olacağını sanmıyorum serin ve gölgede tuttugun sürece cam olduğu için daha dikkatli saklamalısın.bulabilirsen koyu renkli plastik kap kullan yada.cam kavonuzu siyah poşete koy kullndıkran sonra.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Bence de serin ve kuru yerde saklandığı sürece bir sorun oluşturmaz ama çoğu marka ürünlerini mat kaplarda satıyor. Koyu renkli bir kap bulsan daha güvenli olur kanımca :))

Eğer camda saklıyacaksan çoğunlukla güneş görmeyen bir yerde saklamanı öneririm.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı