Protein Diyeti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan body_boy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar kardiyo yapmaya karar verdim sizce protein diyeti uygulasam kardiyoyla beraber etkisi olur mu yani yağ derecesi az olması daha iyi

protein diyeti uygulicam Görüşleriniz nelerdir??

ve ne tür bir diyet uygulicamı bulamadım saygılar

Abi ben buna bezer bir diyeti 1.5 haftadır uyguluyorum ve yaklaşık 4 kg verdim. Hala da devam etmekteyim. Gerçekten işe yarıyor. Tek bir sorun var oda insülin seviyesi. Kan şekeri bitince resmen ayakta uyuyorsun. Başıma geldi de:D Minibüste yanımdaki teyzenin omzunda uyumuşum:D Onunda çaresi var. 2-3 saatte bir meyve veya salata ye. Salatada yağsız olsun. Ben buna uymaya çalışıyorum. Tabii bazen dayanamayıp koca bir tabak tatlı yediğim de oldu. Bence uygulamaya değer. Bide yukarda da yazdım yağı 0 lamaya çalış ydiklerinde.

yazmıcaktım ama neyse..

tamamen sağlıksız bi uygulama..ikinizinki de

draft 1.5 haftada 4 kilo verdiysen muhtemelen kaslarda gitmiştir

Abi ben buna bezer bir diyeti 1.5 haftadır uyguluyorum ve yaklaşık 4 kg verdim. Hala da devam etmekteyim. Gerçekten işe yarıyor. Tek bir sorun var oda insülin seviyesi. Kan şekeri bitince resmen ayakta uyuyorsun. Başıma geldi de:D Minibüste yanımdaki teyzenin omzunda uyumuşum:D Onunda çaresi var. 2-3 saatte bir meyve veya salata ye. Salatada yağsız olsun. Ben buna uymaya çalışıyorum. Tabii bazen dayanamayıp koca bir tabak tatlı yediğim de oldu. Bence uygulamaya değer. Bide yukarda da yazdım yağı 0 lamaya çalış ydiklerinde.

İnsan vücudu bir mekanik mekanizmaya ne cok benziyor öyle değilmi ? kolun başın boynun vücudunun her noktası oynuyor her eklemin hareket ediyor. Sence yağı O ladıgında neler olur bi düşün üstelik kardiyo yapıyosun koşu bisiklet her neyse efor sarfediyosun normalden fazla hareket ediyosun... ve tabi dokuların organlarında. Sınırlaman yeterli olucaktır 0 lama bence. Sütünü light iç tavugunu haslama ye vb.

Belli bir miktar yağ alman gerekir gün içinde sadece kısman yeterli olucaktır zeytinyağını tercih et kullanıcaksanda ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı