declorx
Yeni Üye
Malzemeler
1 ince belli çay bardağı yulaf ezmesi
1/2 çay bardağı yer fıstığı (tuzsuz)
1/2 çay bardağı süt (yağsız, yarım yağlı, laktozsuz artık hangisini bulursanız)
1 ölçek whey (çikolatalısı güzel olur, bende karamelli o.n olduğu için onu kullandım)
1 avuç çilek yada 1 elma
1 tatlı kaşığı hindistan cevizi
- tatlandırıcınız varsa kakaoda kullanabilirsiniz tat yoğunluğunu arttırmak için
süslemek için
hindistan cevizi
azıcık kuru üzüm
azıcık fıstık
yapımı
teflon tavada kabuklarıyla birlikle rendelenmiş (kabukları faydalı) veya doğranmış çileği pişirin. elma çileğe göre biraz daha geç pişer, çileğin daha çabuk suyu çıkar karamelize olur. dikkat edin çilek yanmasın. burada amaç meyvenin suyunu azaltıp daha şekerli hale getirmek
ayrı bir tabağa yulafı dökün üzerine ısıtılmış sıcak sütü dökün. yulafları iyice ezin. şekli şemali kalmasın. sütün sıcaklığı kalmayınca proteini ekleyin, topaklanma yapmasın. havanda veya parçalıyıcıda fıstıklarınızı iyice ezin. yulafa karıştırın. elma veya çilek hangisini yaptıysanız onuda yulafa katın iyice karıştırın. hindistan cevizinide unutmayın
en son kıvamına göre elinizle veya küçük bir kalıpla (supplement kapağı gibi
) 1 atımlık küçük parçalar halinde bir tabağa koyun üzerine hindistan cevizi serpin, 2 küçük kuru üzüm ve 1 fıstık batırın içlerine
buzdolabının buzluğuna koyarsanız 20 dakika içerisinde hazır oluyor.
özellikleri
kesinlikle çikolatayı aratmıyor. çok lezzetli
içeriğinde süt olduğu için ve donduğu için hafif dondurmayı andırabiliyor.
canınız çok tatlı istediğinde kesinlikle yapılabilecek
tahmini besin değeri
45 gram protein , 50 gram karbonhidrat , 19 gram yağ (33 gram fıstıkta 13 gram yağ var)
1 ince belli çay bardağı yulaf ezmesi
1/2 çay bardağı yer fıstığı (tuzsuz)
1/2 çay bardağı süt (yağsız, yarım yağlı, laktozsuz artık hangisini bulursanız)
1 ölçek whey (çikolatalısı güzel olur, bende karamelli o.n olduğu için onu kullandım)
1 avuç çilek yada 1 elma
1 tatlı kaşığı hindistan cevizi
- tatlandırıcınız varsa kakaoda kullanabilirsiniz tat yoğunluğunu arttırmak için
süslemek için
hindistan cevizi
azıcık kuru üzüm
azıcık fıstık
yapımı
teflon tavada kabuklarıyla birlikle rendelenmiş (kabukları faydalı) veya doğranmış çileği pişirin. elma çileğe göre biraz daha geç pişer, çileğin daha çabuk suyu çıkar karamelize olur. dikkat edin çilek yanmasın. burada amaç meyvenin suyunu azaltıp daha şekerli hale getirmek
ayrı bir tabağa yulafı dökün üzerine ısıtılmış sıcak sütü dökün. yulafları iyice ezin. şekli şemali kalmasın. sütün sıcaklığı kalmayınca proteini ekleyin, topaklanma yapmasın. havanda veya parçalıyıcıda fıstıklarınızı iyice ezin. yulafa karıştırın. elma veya çilek hangisini yaptıysanız onuda yulafa katın iyice karıştırın. hindistan cevizinide unutmayın

en son kıvamına göre elinizle veya küçük bir kalıpla (supplement kapağı gibi

buzdolabının buzluğuna koyarsanız 20 dakika içerisinde hazır oluyor.
özellikleri
kesinlikle çikolatayı aratmıyor. çok lezzetli
içeriğinde süt olduğu için ve donduğu için hafif dondurmayı andırabiliyor.
canınız çok tatlı istediğinde kesinlikle yapılabilecek
tahmini besin değeri
45 gram protein , 50 gram karbonhidrat , 19 gram yağ (33 gram fıstıkta 13 gram yağ var)