yazdıklarım yukarıdaki 4 konuşma ile ilgilidir..
sorduğun kişinin ne iş yaptığının bir önemi yok.o zaman neden doktorlar protein tozu kullanmayın diyor.bende kimya okuyorum.bu işler araştırıp öğrenmekle olur.derste glutamin-kreatin farkını anlatmıyorlar.yani arkadaşının kimyager olmasının bir önemi yok.seninde yazdıklarından pek bilgili bir insan olmadığını düşünüyorum.bence önce bir oku öğren.daha sonra insanlara yardım etmeye çalışırsın..
kreatin yerine glutamin diye birşey yoktur.herşey amaçlardan ibarettir.aynı şey glutamin-amino bağlantınız içinde geçerli.yani amino asit glutaminden,glutaminde kreatinden iyi değildir.
nerede yazıyor kreatin ile glutaminin birlikte kullanılmaması gerektiği.gerçek olan kreatin ile glutamin birlikte kullanıldığı zaman daha etkili olduğudur.yemekten önce-yemekten sonra diye birşey yoktur.birçok supplement aç karnına alınır zaten.yanlış biliyorsunuz.
kreatin-glutamin desteği bulunan birçok ürün var piyasada.en ufağından muscletech nitro tech buna bir örnek.kesinlikle kreatin ile glutaminin vücuttaki amaçları aynı değildir.kreatin-glutamin kaslara protein falan doldurmaz.proteinler içerisinde kreatine pek rastlanmasa bile piyasadaki çoğu protein tozu glutamin ilavelidir.coca cola ile pepsi örneği çok saçma bir örnek.aldığınız amino asitin içerisinde glutamin olmasına gerek yok.zaten öyle bir amino asitte pek bulamazsınız.aldığınıza deymez.içerisinde 110 mg glutamin varmış.şu anda linki bulamadım fakat flexor un dediği gibi glutamin günde 20 gr alınırsa işe yarar.110 mg ile hiçbirşey olmaz.zaten kullanmakta olduğunuz gnc amino 1000 son derece kalitesiz bir ürün.içerisinde kalsiyum kazeinat var.çok gereksiz ve amino asitin mantığına ayrıkı birşey bu.
psmcoder,yanlış bilgilerle dolu bir insansınız.lütfen biraz okuyun,araştırın,öğrenin.daha sonra bilgi vermeye çalışırsınız insanlara.böyle yanlış yönlendirmelerle insanların kafasını karıştırmaya hakkınız yok..