Protein almayı düşünüyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ali42726
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle merhabalar arkadaşlar.
Ben body sporunu 4 aydır yapıyorum her akşam 1.5 - 2 saat çalışırım ama gözle görülür bi şişkinlik çok az oldu. Her gün ton balığı yumurta pilav yiyorum da hoca yeterli olmadığını söyledi. Arkadaşlar sorum şu:
1)Protein tozunun yararları ve zararları neler?
2)Bir ay boyunca protein tozu kullansam gözle görülür bir değişim olur mu ?
3)Her gün tempolu şekilde çalışsam yaza kadar fit baklavalı vücuda sahip olur muyum ?
arkadaşlar böyle çok çok şişmek istemiyorum.

proteın tozu içer içmez şişiyoruz zaten kaslar balon değilki şişsin
proteın tozuda mucizevi bır iksir değil zararıda yok dogru kullanırsan gelısmene fayda saglar

öğünlerini atlama normal ye yetersız kaldıgında ek besın kullan yavas yavas baslaya bılırsın kullanmaya ama demışsınkı 2 saat çalışıyorum bu sporda en onemlısı beslenmedır fazla çalışmak fazla gelişmek degıl

eğer sıkı çalışıyorsan ve henüz gelişmediğini düşünüyorsan ya beslenmen doğru değil yada yeterki kadar dinlenmiyorsun demektir vucut ağırlığının 2 katı kadar protein almaya bak gr başına ve yine 2 2.5 katı kadarda karbonhidrat almaya bak eğer yeteri kadar protein aldığını düşünmüyorsan protein tozu kullanabilirsin ama ana menülerin dışında almaya bak antreman öncesi ve sonrasında alman en cok önerilen alış tarzıdır yine daha tecrübeli arkadaşlarımız yardımcı olcaktır bu konuda

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı