PROTEİN ve Kreatin Definasyon Dönemi

Definasyon donemimde amac kas kutle arttırmaktan ziyade yağ yakıp kuru bi goruntu elde etmek oldugu icin pekde definasyon icin uygun bi supplement degildir.cla,l-carnitine vs gibi suplementler varken

Sent from my iPhone using Tapatalk

Creatin kışın benim olmazsa olmazım yanında b vitamin kompleksi ve taurin de varsa tadından yenmez ama determinasyon döneminde kullanılmaz cretinin esas amacı ölçü almakken definasyonun amacı daha çok ölçü almak yerine olan ölçüden min kayıpla var olan kasları ortaya çıkarmaktır

Creatinin amacı kas kütlesine su tutturup hacim kazandırmaktır çoğu versiyonu su tutturmaz bilgisi yanlış Kullanım amacı bu zaten ayrıca bir aydan fazla kullanmak zararlıdır bir ay kullanımdan sonra en az bir ay ara vermek gerek yoksa böbrekleri Fazlasıyla yorar

Valla bana kalırsa defınasyon donemındede kullanılır zaten vucut defınasyonda yorgun bıtkın oluyor halıyle ıdmanlar tam cıkmıyor hakkı verılmıyor. Ama kreatın ıle bu eksık kalan guc ve performans bı nebze kapatılabılır dıye dusunuyorum eger pre-workout urunlerı kullanılmıyorsa

Creatine definasyon döneminde kullanılır. O eski şehir efsanelerinden biri. Recovery süresini kısaltır güç verir. Kullanabilirsiniz. Forum içi araştırma yaparsanız Bilimsel makalelerde de bu yönde çalışma sonuçlarını görürsünüz.

Creatinin amacı kas kütlesine su tutturup hacim kazandırmaktır çoğu versiyonu su tutturmaz bilgisi yanlış Kullanım amacı bu zaten ayrıca bir aydan fazla kullanmak zararlıdır bir ay kullanımdan sonra en az bir ay ara vermek gerek yoksa böbrekleri Fazlasıyla yorar

Neye dayanarak yanlis diyorsun bir suru su tutmayani var,esas amac su tutmak degil atp rezervini dolu tutmaktir

Back
Yukarı