PROTEİN,BCAA,GLUTAMİNE

idman performansı artıyor yorulma süresi uzuyor bendeki etkisi bu olmuştu en azından.xtend idman esnasında tuketiliyor.yeni aldıgımda idmandan 15 dakka önce içip idmana gidiyorum.
Ayrıca nox etkisi falan varmış dediğinin arjinin etkisini arttırıyormuş olmaması kötü olmuş yasaklanmasıda ayrı bir olay zaten anlamış değilim senin önerdiğin ürünün içindede yoktur sanırım öyle değilmi musclemeedste yani

xtendden farklı olarak şunlar var decanetede bunların içinde nox yapanalrda var.ama hepsi 500 mg :) benim için önemli olan aminoasit profili ama proteinlerin yapıtaşı kasların daha çok bunlara ihtiyacı var bence.
Alanin
Arjinin
Histidin
Prolin
Metiyonin
Tireonin
Fenilalanin
Tirozin
Asparajin
Aspartat
Sistin
Glisin
Serin Triptofan Lisin[DOUBLEPOST=1454105618][/DOUBLEPOST]
Ne aliyim bb.com dan ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
oradan nasıl alacaksın ki? tr ye geliyormu oradan? herkesde aynı etkiyi göstermez bunlar karar senin hocam hangisini alırsın ama bana soracak olursan madem oradan ucuza alıcan ikisindende al aradaki farkı görürsün.:)

xtendden farklı olarak şunlar var decanetede bunların içinde nox yapanalrda var.ama hepsi 500 mg :) benim için önemli olan aminoasit profili ama proteinlerin yapıtaşı kasların daha çok bunlara ihtiyacı var bence.
Alanin
Arjinin
Histidin
Prolin
Metiyonin
Tireonin
Fenilalanin
Tirozin
Asparajin
Aspartat
Sistin
Glisin
oradan nasıl alacaksın ki? tr ye geliyormu oradan? herkesde aynı etkiyi göstermez bunlar karar senin hocam hangisini alırsın ama bana soracak olursan madem oradan ucuza alıcan ikisindende al aradaki farkı görürsün.:)
Teşekkürler kardeşim decaneteyi nasıl kullanıyorsun peki

Alanin
Arjinin
Histidin
Prolin
Metiyonin
Tireonin
Fenilalanin
Tirozin
Asparajin
Aspartat
Sistin
Glisin

Arkadasim izmirde asker, o siparis vericek, onlara gonderiyorlar.

iyiymiş :) nasıl olsa aşağı yukarı tr şartlarına göre yarı parasına alacaksın ikisinide al dene xtend ödüllü bir ürün zaten bunuda söylemeden geçemem.

90 servings daha da ucuza geliyor, xtend'in 90'ligi var ama digerinin yok.
Ay basina kadar karar vermem gerek :)

Hesap kesim tarihim 2 subat, daha var karar vermek icin :)

Aliyim 90'lik xtend, bitince seninkinden alirim [emoji106]

dediğim gibi xtend ödüllü bir ürün alıpda memnun olmayan yok gibi.reklamı sağlam.
descanate pek reklamı olmamaış kenarda köşede klamış bir ürün birisnden sağdan soldan duyacanda alacan.

Muscletech amino build next gen nasildir ?

05dd599b939e793821fb74bca29c42e1.jpg

onu bilmiyom hiç kullanmadım ama içindeki tauirin alanin elektrolit bileşim göze batıyor.
sen xtend al boşver kurcalama ödüllü ürün neticede. yoksa işin içinden çıkmayacan :)

onu bilmiyom hiç kullanmadım ama içindeki tauirin alanin elektrolit bileşim göze batıyor.
sen xtend al boşver kurcalama ödüllü ürün neticede. yoksa işin içinden çıkmayacan :)
Xtend icinde glutamine falan yok ya o yuzden seyettim

Back
Yukarı