Program?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, ben spora bu hafta basladım. 2 senedir de 1-2 ser ay gidiyordum ama sonra bırakmak zorunda kaldım ailevi bi nedenden dolayı. Arkadaslarım omuzlarımın düşük oldugunu soylüyor. ayrıca gögsümü nasıl cıkartabilirim ve nasıl midedeki yagları eritebilirim?
Biliyorum bu resimler pek aydınlatıcı degil ama ancak böyle cekebildim. simdiden yorumlarınız icin teşekkürler...

Eklentiler

• sa.jpg
    sa.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 442
  • ss.jpg
    ss.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 416
Son düzenleme:
Önce düzenli spor yapmalısın. Vücut yapına özel çalışmadan önce normal çalışarak genel kas ortamı yaratmalı sonra özel noktalara odaklanmalısın. Yılda 1-2 ay çalışma ile birşey olmaz.

zaten bundan sonra düzenli gitmeyi koydum kafama. o yüzden ciddiye aldım isi. ayrıca Amino 2000 de kullanmaya basladım. boyum 178 kilom 74-75. ben su an günde 3*4 alıyorum. bu fazla mı yoksa normal mi?

zaten bundan sonra düzenli gitmeyi koydum kafama. o yüzden ciddiye aldım isi. ayrıca Amino 2000 de kullanmaya basladım. boyum 178 kilom 74-75. ben su an günde 3*4 alıyorum. bu fazla mı yoksa normal mi?

Hevesini kırmyayayım da amino 2000 dozun iyi antreman sonra ve önce de ikişer tane daha alırsın. Düzenli spora devam

bunların hepsi için forumda açılmış onlarca başlık var..lütfen başlık açmadan arama yapalım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı