Program Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ege12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ege12

Üye
Arkadaşlar ben bir body salonuna üyeyim ama salonda herhangi bir hoca ya da bana yol gösterebilecek biri yok.Sizden yardım almak istedim.18 yaşındayım ve 72 kiloyum biraz göbeğimve memem var bundan rahatsız oluyorum vücüdumun biraz düzene girmesini istiyorum.salona haftada 3 yada 4 gün gidebiliyorum.
Salondaki aletler :

Triceps press
Shoulder press
butterfly
seated chest press
seated row
pull down
leg extension
seated leg curl
inner thigh adductor
outer thigh adductor
dambıl,halter,koşu bandı vs. de var.

Aletler bunlar arkadaşlar daha önce düzenli şekilde hiç çalışmadım.Hangisinden kaçar tane yapacigımı açıklarsanız cOk memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.

Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı