Program Degisikligi sart mi ?

Merhaba Arkadaslar ;

Uzunca sureler 90-100kg arasi bir hayatim oldu . Gerek meslegim gerek hobilerim sebebiyle hep aktif bir hayatim vardi ama eve dondugumde koca bir kap dondurmayi yemeden yataga girmezdim. Gecen yil artik tamam deyip daha duzenli ve bilincli spor yapmaya basladim . Suan 68kg civarindayim . Haftanin 6 GUNU agirlik ve haftanin 2-3 gunu agirlik calismalarini sinirlayip yerine agirlik kardio yapiyorum . Fakat 68kg da takildim kaldim . Yakin zamanda isim geregi tasinmam gerekecek . Gittigim yerde spor salonu yok . Ufacik bir ada .. Sinirli imkanlarla spor yapmaya devam edecegim tabiki. Suan 2 Bir aylik Low Carb deneyip L -cARNITIN ve CLA takviyesi aliyorum . Merak ettigim gelisim neden durdu ? Agirliklari duzenli arttiriyorum - beslenmeme dikkat ediyorum . Protein alimi vs fakat alt gobekteki birikim girmiyor . Kotu goruntuyu toparlamak icin ust vucut calisip biraz vucutu havaya kaldirmaya calisiyorum

Sorum Su ; Sizce baska birsey denemenin zamani geldi mi ? Ve tasindigim zaman ne tur bir idman programi izlemeliyim ? Belki Freeletics veya diger vuct agirligi ile ilgili calismalar

Kas kutlesi eklemek icin agirlik calismalarima ara vermeden devam ediyorum . Gemide calsitigim icin maalesef kendi yemegimizi secmek gibi secenegimiz yok . Creatine ve Protein takviyesi aliyorum dengeyi saglamak icin

Back
Yukarı