• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Programım ve resimlerim içerde..önerilerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar...Aranıza yeni katıldım ve yaklaşık 10 aydır spor yapıyorum.
Haftada 6 gün spora gidiyorum programım 1 hafta öncesine kadar

Göğüs programım:
Bench Press 4*8
Incline Bench press 4*8
Decline Bench 4*8
Dumbell Bench press 4*8
ve Dumbell Flying 4*8

Kanat-sırt programım:
Lat 4*8
Rowing4*8
T-Bar4*8
Super Rowing4*8
Tek Dumbedd Rowing4*8
Sırtpress 4*8
Cable cross4*8

Kol Programım:
Barbell Curl 5*6
Barbell preacher curl(skoç curl yane) 5*6
çift Dumbell curl(hammer mı denio öle bişidi) 5*6
Tek dumbell curl (DUMBBELL CONCENTRATION CURL ) 5*6
Triceps Extentions 5*6
Tek Dumbell triceps(Dumbell triceps extentions) 5*6
ve Dips. 5*6

Programım 1 hafta önce hoca tarafndan değişti ve kanat + göğüs setleri 3*10 olarak kol setleriyse 5*6 ancak super set olacak şekilde değiştirildi.

Bu arada spora gitme rutinim şu şekilde
Pazartesi:kanat-sırt
Salı:göğüs
Çarşamba:kol
Perşembe:spor yok
Cuma:kanat-srt
Cumartesi:göğüs
PAzar:kol
şeklinde gdiyorum salona..
Resimlerimi de yüklüyorum arkadaşlar..sizin öneriniz nelerdir..nası beslenmeliyim..spora prıgramım nası olmalı...alt karnımdaki yağlanma için ne yapmam gerekirbi de çıtır bi kür yapsam işe yarar mı?
Şimdiden çok sağolun...

Eklentiler

• Picture 012.jpg
    Picture 012.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 586
  • Picture 013.jpg
    Picture 013.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 473
  • Picture 014.jpg
    Picture 014.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 452
  • Picture 015.jpg
    Picture 015.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 566
  • Picture 017.jpg
    Picture 017.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 486
genel itibariyle rahat adam olcak bi vücudun var bence
göğüsler kola göre az gelişmiş omuz ve göğüs çatını genişletmeye çalışmalısın!
bence buralara ağırlık ver biraz daha!
kanatlarda çok eksik ve ışıktan gözükmüyorsa. bize göre sağ sana göre sol kanadın öbür tarafa göre daha çok gelişmiş gibi!
bu dumbelle yapılan hareketlerden kaynaklanıyo olabilir!
ben görüneni söyledim.yapılacakları tecrübeli arkdaşlar daha iyi bilir!
başarılar çalışmaya devam!

Son düzenleme:
Bencede omuz çatışısını genişletmeye çalışmalısın, göğüs konusu benimde aynı derdim var yani göğüs diğer bölgelerime göre daha geri planda kalıyor zaman gerekli kanımca.Birde ant. günlerin çok fazla hele yaz bu yaz ayında bu programla gelişemezsin (ama ben eriticem diyosan o ayrı tabi) onun için 3 gün ara olsa daha iyi olabilir.(br gün ant. bir gün off şeklinde )

atl yaglar için alt karın çalış çakı dedimiz bi hareket ama şunu unutma bi bölgeden yag eritemezsin sen çakı yap alt karnın belli oldukça yag yok gibi durur zaten

omuz çatısı nı genişletmek için bol bol barfix öneriyorum ve omzu başlarını da çıkartmak için omuza press hareketlerini çok ağırlık ve yavaş yavaş yapmanı (az tekrar) tavsiye ederim ayrıca da idamn süresini uzun tutma
Şöle bi kanı oluşuyo bazen antranım 1.30 saat ama ben dinlenerek yapıyroum aralarda dinlenmem çok oluyo yanlış bi kanı çünkü vucut 1 saatten sonra katobolik etki yapmakta(yıkım oluyor)sen dinlenip te yapsan süre ilerledikçe yıkım artacaktır dikkat

Göğüs programım:
Bench Press 4*8
Incline Bench press 4*8
Decline Bench 4*8
Dumbell Bench press 4*8
ve Dumbell Flying 4*8

bu antremanı kim verdi ?

Bence ismini verme, bu kadar pres hareketini vermiş olan kişi, bence Flexor'un gözüne hiç gözükmesin!!!
Enteresan program, 20 set, bunun 16 tanesi press!!!

ankarada olupta akif kamadan fikir almadıysan üzülürüm.bu programdan vazgeç.akif hocayı bağlarsan bu işi başarırsın.

omuz çatısı nı genişletmek için bol bol barfix öneriyorum ve omzu başlarını da çıkartmak için omuza press hareketlerini çok ağırlık ve yavaş yavaş yapmanı (az tekrar) tavsiye ederim ayrıca da idamn süresini uzun tutma
Şöle bi kanı oluşuyo bazen antranım 1.30 saat ama ben dinlenerek yapıyroum aralarda dinlenmem çok oluyo yanlış bi kanı çünkü vucut 1 saatten sonra katobolik etki yapmakta(yıkım oluyor)sen dinlenip te yapsan süre ilerledikçe yıkım artacaktır dikkat

Omuz için bol tekrar ve normal ağırlık gerektiği forumda çok tartışıldı,omuz çok ağırlık ve az tekrar fazla yararlı değil ve sakatlıklara davetiye çıkarıyor ;)

akif kamayı tavsiye ediyorum bende.müthiş bir hocadır gereğini yapacaktır.KAMA GYM diye araştır bulursun çalışma programın seni sadece yormuş...

Göğüs programım:
Bench Press 4*8
Incline Bench press 4*8
Decline Bench 4*8
Dumbell Bench press 4*8
ve Dumbell Flying 4*8

bu antremanı kim verdi ?

senin sewiyende biri için oldukça ağır olmuş.Kasları harap etmekten başka bir işe yaramaz. Unutma kaslar yırtılarak büyür.Açış hareketleri yapmazsan sadece pressle kası yırtamazsın. Kür zamanları bu tarz program yazan antrenörler gördüm ama sonuçta kür zamanı protein sentezi 4-5 kat artıyor.

BEnch press
bench açış
üst göğüs press
üst göğüs açış

senin için daha mantıklı.

Back
Yukarı