Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar yeni program yazdırdım hocaya , 3'e böldürdüm sizce nasıl bir program yapmış bana çok kısa geldi bugün 2.gün hareketlerini yaptım 30 dakika falan geldi siz 1-2 hareket daha söylerseniz yazabilirim ve eksik bölge olmasın dedim tamam dedi , var mı eksik bölge falan karın hareketleri bildiğin tüm hareketleri yap diyor karnın yanana kadar
Bu arada 7-8 aydır düzensiz gidiyordum 1 aydır düzenli gidiyorum yani vücudum alıştı baya
Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;
* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)
Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız