Profesyonel Destek İhtiyacı..!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu için destek veren ve bilgi paylaşımında bulunan üyelere şimdiden teşekkürler.işim icabı bandırma da ikamet etmeye başladım. 1 ay kadardır BB ile uğraşıyorum. çoğu kimse gibi şişmeden sıkı ve kaslı bir vücuda sahip olmak istiyorum. bu konuda kendimle ilgili bilgileri aşağıda paylaşacağım.

yaş:34
boy:183
kilo:84

yağlanan bölgem göbek ve yanları.75 kilo civarına inmek istiyorum fakat Kardiyovasküler Çalışma için ayrı Ağırlık Çalışması için ayrı diyetler öneriliyor. yağ yakarken kasları güçlendirip beslemenin herhangi bir yolu yokmu gerekirse protein,keratin vs gibi önerilerede açığım.

teşekkürler...
 
Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı