-Prison Break- dominic purcell in gözlüğünün markasını bilen

Rayban gibi gözüküyor.
Google´de Rayban aviator diye arat.

cyberugur dedi:
Despo dedi:
Rayban gibi gözüküyor.
çok teşekkürler tamam rayban de (belki police da olabilir) asıl sormak istediğim modelini bilen varmı? :badgrin:

Modeli için Aviator denmiş zaten?

sarc4stic dedi:
cyberugur dedi:
Despo dedi:
Rayban gibi gözüküyor.
çok teşekkürler tamam rayban de (belki police da olabilir) asıl sormak istediğim modelini bilen varmı? :badgrin:

ok tamamda şimdi gözlük markalarıyla ilgili olan arkadaşlar anlayacak mesela aviator rb3211 vs... yani çünkü sitesine e girip bakıldığında rayban aviator modelinin çok çok çeşidi var ve tam olarak neye benzedikleride anlaşılmıyor

cyberugur dedi:
sarc4stic dedi:
cyberugur dedi:
Despo dedi:
Rayban gibi gözüküyor.

ok tamamda şimdi gözlük markalarıyla ilgili olan arkadaşlar anlayacak mesela aviator rb3211 vs... yani çünkü sitesine e girip bakıldığında rayban aviator modelinin çok çok çeşidi var ve tam olarak neye benzedikleride anlaşılmıyor

Ondan haberim yoktu :oops:

bu gozlugu buldum markasi ray ban model numarasi 3340 renk kodu da 0671 ama nerde buldugumu soylemem cunku o magzadan sonra cok yere baktim ama ayni modelin ayni rengini bulamadim.:rolleyes: duh

bnde buldm beşiktaş çarşıda adnan ezen'de var :) aynısımı tam bilmiorm ama baya bi inceledm aynısı gibi geldi fakat bana yakşmadı baya geniş bi model kafanın büyük ve yuvarlak olması gerekio

Back
Yukarı