darknesssword
Üye
Arkadaslar simdi paylasicagim tarifi bir anime filminde gördüm.gercegini ve benim üzerinde bir takim degisiklikler yaptigim tarifi yazicam simdi.her 2 sininde tadi mükemmel ama benim yaptigimi yiceginizden eminim 
gercegi icin gereken malzemeler:
-yarim su bardagi pirinc
-240 gr ton baligi
-mayonez
-bezelye(haslanmis)
-tereyagi
yapilisi:
elimizdeki pirinclerden tereyagli bir pilav yapiyoruz.sonra bu pilavdan parca parca alip avcumuzda top haline getiriyoruz-top haline getirirken icine az az ton baliklarini koyuyoruz.bunlari sogutmak uzere buzdolabina koyuyoruz.daha sonra haslanmis bezelye ve mayonezi mikserden geciriyoruz.sira yemesinde pilav toplarini mayoneze batirip batirip yiyoruz(tabi yerseniz:-D)
Simdi gelelim benim tarifime:
malzemeler
-yarim su bard. pirinc
-250 gr light ton baligi
-250 gr light yogurt
-bezelye
yapilìsi:
1 tarifle ayni sadece ürünler light ve mayonez yerine yogurt kullaniyoruz.ve pilavi lapa yapiyoruz(yagsiz)-boylece yemesi daha kolay oluyor pilav toplari dagilmiyor
benim tarifi yapmanizi tavsiye ederim.afiyet olsun.

gercegi icin gereken malzemeler:
-yarim su bardagi pirinc
-240 gr ton baligi
-mayonez
-bezelye(haslanmis)
-tereyagi
yapilisi:
elimizdeki pirinclerden tereyagli bir pilav yapiyoruz.sonra bu pilavdan parca parca alip avcumuzda top haline getiriyoruz-top haline getirirken icine az az ton baliklarini koyuyoruz.bunlari sogutmak uzere buzdolabina koyuyoruz.daha sonra haslanmis bezelye ve mayonezi mikserden geciriyoruz.sira yemesinde pilav toplarini mayoneze batirip batirip yiyoruz(tabi yerseniz:-D)
Simdi gelelim benim tarifime:
malzemeler
-yarim su bard. pirinc
-250 gr light ton baligi
-250 gr light yogurt
-bezelye
yapilìsi:
1 tarifle ayni sadece ürünler light ve mayonez yerine yogurt kullaniyoruz.ve pilavi lapa yapiyoruz(yagsiz)-boylece yemesi daha kolay oluyor pilav toplari dagilmiyor
benim tarifi yapmanizi tavsiye ederim.afiyet olsun.