çok doğru söylemişsin zfrskr, bizim sporumuza insanlar hep önyergıyla yaklaşıyor melesef. Bu arada cidden bu nasıl bir zevktir yaa :?zfrskr dedi:Zevk değil işkence resmen.İnanır mısınız vücudunda bu kadar piercingle gezen insana zevk meselesi,hayat tarzı,aksesuar yapmış diye saygı duyuluyo ama vücut çalışanlara asla gereken saygı ve anlayış gösterilmiyo,ne kadar trajik :cry:
SCHWARZXXL dedi:"Görün lan beni!" diye bağıran insanların işi bu piercing. Kendini ifade etme çılgınlığı var arkadaşlar. "Xpress-on kapaklarla kendinizi ifade edin" diye reklam yapmıştı zamanında Nokia. Bu da aynen öyle. Bir nevi "I wanna be somebody" vukuatı. Her tarafımı deldirdim bir sorun derdin ne diye anırıyor bu adamlar.
dostum yapma simdi kirdin benil30n66 dedi:dostum oncelikle forum dertlesme kisminda birsuru kiz arkadasi tarafindan terk edilen weya sorunlari olan war bence bi goz at ote yandan forumda yakinlariniz ne dusunuyo diye bi kisim warki eslerden mukemmel yorumlar da war karar senin fakat su kadarini soliyim saglam bir metalci olarak sag kasimdaki piercingi cikardigimda az da olsa kasimda dusme oldu hic hos deil dudak piercingine gelince ise arka tarafindan disleri we dis etini maahfediyor..Kulak kikirdagina yaptiginda yanlis bi noktaya geldiginde okadar sisip aci weriyoki inanamazsin bunlari sana duyduklarimla degil BİZZAT YASİYARAK anlatiyorum...Bu arada er yada gec bi kizin kolay kolay sewemiceni anlarsin...
muscled_girl dedi:Herkesin kendine özgü insanların gözüne sokucaı şeyler wardır.Örneğin wücut geliştirmeyle ilgilenenlerin kasları..
Eğer hiç bişii yoksa yapamıosa piercing,döwme yada kafanın üstünden 2 metre saç :lol:
muscled_girl dedi:Herkesin kendine özgü insanların gözüne sokucaı şeyler wardır.Örneğin wücut geliştirmeyle ilgilenenlerin kasları..
Eğer hiç bişii yoksa yapamıosa piercing,döwme yada kafanın üstünden 2 metre saç :lol:
Bende buna kesinlikle katılıorm zaten o konuda kimsenin şüphesi yoktur eminim..Ama her insan dikkat çekmek istio ne kdrda''kendim için yapıorm'' desekte.Veyron dedi:VÜcudunu en çok teşhir eden vücutcu bile bunlardan daha fazla saygıyı hakediyor bence.
BKZ: yozlaşan gençlik