Pişirme Spreyi Nerden Bulabilirim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar şu düşük kalorili pişirme spreyini nerden temin edebilrim acaba.bugün metro market ve birkaç carrefour exprese baktımda bulamadım acaba alıp kullananız varsa nerden bulabilecegim hakkında bana bilgi verrirse çok sevinirim.

Ben de arıyorum izmirde. Bi ara lome adlı firma girdi bu işe fakat battı sanırım. Artık yok piyasada.

ne gerek varkı spreye sacma bır urun cunku mesela sen yag koysan onuda ıyıce dagıtsan zaten 15-20 kalorı bısey alcaksın sen eger bu kalorı ıle kılo alıyorsan zaten bence bır sorun vardır o beslenmede

en guzleı dogal sızma zaytınyagı alınır tavaya bır damla konur pecete ıle yayılır

Son düzenleme:
pişirme spreyini amerikalılar çok kullanıyor ve gerçekten kalorisi az. içinde soya yağımı ne var.

bende aradım bulamadım onun yerine aklıma şu geldi; camsil spreylerinin içini boşaltıp zeytinyağ koymayı düşünüyorum aynı sprey işlevini görür sadece zeytinyağlı olur o kadar

pişirme spreyini amerikalılar çok kullanıyor ve gerçekten kalorisi az. içinde soya yağımı ne var.

bende aradım bulamadım onun yerine aklıma şu geldi; camsil spreylerinin içini boşaltıp zeytinyağ koymayı düşünüyorum aynı sprey işlevini görür sadece zeytinyağlı olur o kadar

aynı sey olmaz cunku pısırme spreyı parfum gıbı yanı deodorant usulu baısnclı hava ıle calısyor o yuzden az sıkıyor

ve sakın camsılı dokup yıkamya calısma zehırlencen :)

bauhaus yada ıkeadan gıt bır tane cıcek sulamak ıcın olan sprey sısıelrınde al yıka onu kullan :)

ya hem neden bu kadar ugrasıyosunuzkı gercekten anlamıyorum yanı gunde 3 kez et pısırsenız 3g dan 9 gr yag yapar yau sız eger 81 ekstra kalorı aldınız dıye sorun varsa sorun kalorıde degıl sızde ınsan 81 kalorı ıle kılo mu alır allah askına mantıkklı olalım

aynı sey olmaz cunku pısırme spreyı parfum gıbı yanı deodorant usulu baısnclı hava ıle calısyor o yuzden az sıkıyor

ve sakın camsılı dokup yıkamya calısma zehırlencen :)

bauhaus yada ıkeadan gıt bır tane cıcek sulamak ıcın olan sprey sısıelrınde al yıka onu kullan :)

ya hem neden bu kadar ugrasıyosunuzkı gercekten anlamıyorum yanı gunde 3 kez et pısırsenız 3g dan 9 gr yag yapar yau sız eger 81 ekstra kalorı aldınız dıye sorun varsa sorun kalorıde degıl sızde ınsan 81 kalorı ıle kılo mu alır allah askına mantıkklı olalım

Söylediklerin doğru, fakat doğruluğundan da önemli olan, bu işin verdiği psikoloji. Bence buda en önemlisi zaten.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/beslenme/-pisirme-spreyi-13246-2.html#post732197

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı