philips bodygroom kullanan

Ben de bu üründen almayı düşünüyorum bayağı öneren oldu ben kullanmadım daha ama kullanan arkadaşlarım var etkili olduğunu söylüyorlar..

Biraz daha fazla verip multi-groom almanızı öneririm. Ben çok memnunum. Gerek dayanıklılık, gerek şarj süresi gayet iyi.

Biraz daha fazla verip multi-groom almanızı öneririm. Ben çok memnunum. Gerek dayanıklılık, gerek şarj süresi gayet iyi.

Yanlış değilsem multigroom yalnızca sakal traşları için ideal, yani vücut için bodygroom serilerinin kullanıldığını biliyorum multigroomu vücuttaki kılların kesiminde kullandınız mı ve faydasını gördünüz mü? Eğer öyleyse biraz araştırıp onu alabilirim bu yüzden soruyorum..

Yanlış değilsem multigroom yalnızca sakal traşları için ideal, yani vücut için bodygroom serilerinin kullanıldığını biliyorum multigroomu vücuttaki kılların kesiminde kullandınız mı ve faydasını gördünüz mü? Eğer öyleyse biraz araştırıp onu alabilirim bu yüzden soruyorum..
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum

'philips multi-groom' diye google da aratırsanız merakınızı giderebilirsiniz. Tüm vücut için kullanıldığı tanıtımında belirtilmiş.

Multigroom > bodygroom.

Rakamları sallıyorum, bodygroom'da 8 başlık varsa multi'de 8+4 tane daha var.

Son serilerde içerik değiştiyse bilmiyorum ama sanmam. İnternet sitesinden bakabilirsin. Kaç başlık var, neler yapıyor yazar orda.

'philips multi-groom' diye google da aratırsanız merakınızı giderebilirsiniz. Tüm vücut için kullanıldığı tanıtımında belirtilmiş.
Mesele google'de aratıp makinanın yedi secelesini ezberleyipte yorum yapmaksa googleden aratıp bakardım.Benim derdim site üyelerinden kullanıp veya halen kullanmaktaysa kullanan kişilerin düşüncelerini öğrenmekti.Yoksa hiç googleye bile sormadan toplu satış sitelerinden birine girip ürünü bulup arkasındaki yalanmı doğrumu olan yorumları ukuyup almıştım.

tavisye ederim ben kullanmaya devam ediyorum ve pratik duş zamanlarında kullanırsanız 1 2 dk sürer en fazla tüy ve kıllarınızdan kurtulmanız :)

Kullanan biri olarak biraz açıklayayım 3 tane başlığı bulunuyor 1-2-3 diye numaralandırılmış uzun kılları kısaltmak için ben bacak kıllarımı 1 le kısaltıyorum.
%100 su geçirmez ama ıslakken fazla iyi değil ben genellikle kuru kullanıyorum
merak ettiğiniz varsa cevaplarım

Biraz ihtiyaç biraz merak birazda fiyatının uygun olmasından dolayı alan pişman almayan bin pişman .com'dan ürünü almış bulunmaktayım.Benim istediğim vucudumu sinek kaydı traş etmesiydi çok şükür istediğim gibi çıktı.Koltuk altını alırken biraz zorlandım onun dışında bütün vucudu tam istediğim gibi yaptı.Fiyat vede performan olarak gayet memnun kaldım ürünü tavsiye ederim.

Kullanan kisilere sorum bu aleti bikini bolgesinde de rahatlikla kullanabilir miyiz? Normal tras makinasiyla tiras ederken, ozellikle yumurtaliklari tiras ederken asiri titiz olmam gerekiyor, aksi halde kesiyor. Bu makinada bu kadar kasmadan, rahat bir sekilde o bolgeyi tiras edebilir miyiz?

edit: sinek kaydi seklinde tirastan bahsediyorum?

Ben yaklaşık bir senedir kullanıyorum çok memnunum yumurtalıklar dahil hiç bir bölgede sorun yaşamadım, gayet kullanışlı, bıçaklarının ucu normal traş makinelerinin ki gibi sivri değil, yuvarlak o yüzden hiç bir sorun çıkarmıyor kesinlikle tavsiye ederim.

Kullanan biri olarak biraz açıklayayım 3 tane başlığı bulunuyor 1-2-3 diye numaralandırılmış uzun kılları kısaltmak için ben bacak kıllarımı 1 le kısaltıyorum.
%100 su geçirmez ama ıslakken fazla iyi değil ben genellikle kuru kullanıyorum
merak ettiğiniz varsa cevaplarım
Hocam ne kadar verim alıyorsunuz jilet etkisi var mı ve kac günde uzuyor

Back
Yukarı