Pazu Kası ve Kick boks

darius98

Üye
Arkadaşlar Pazu kasının gelişmiş olmasının kickboksta bir önemi var mı? İzlediğim müsabakalarda çoğu sporcunun pazu kasını hiç geliştirmeye çalışmadığını gözlemledim siz bu konuda ne dersiniz? Birde kick boksta önemli olan kas guruplarını yazarsanız çok iyi olur.

Kick boks dedinmi ayakta girer işin içine yani bütün vücutu geliştirmek zorundasın. Saldırılara karşı koyabilmek için kolun sert olması lazım. Rakibin kolunu tutup o dev gibi neferi yere indirmek istiyosan pazuda gerekli tabi yani bi body ye gitmen iyi olur

güç hız dayanıklılık amaçlı çalışmalar yapılır dövüş sporlarında ağır sitlette güç hafifte hız daha önemlidir vücut ağırlığı ve temel hareketler tercih edilir ancak dövüş sporlarında body building gibi illa keskin definisyon yapmak yada yahu triceps kasını biraz daha geliştireyim diye bir şey yok çünkü vgde görsellik önemli dövüş sporlarında güç dayanıklılık hız önemli

Kick boks dedinmi ayakta girer işin içine yani bütün vücutu geliştirmek zorundasın. Saldırılara karşı koyabilmek için kolun sert olması lazım. Rakibin kolunu tutup o dev gibi neferi yere indirmek istiyosan pazuda gerekli tabi yani bi body ye gitmen iyi olur
Koldan tutup yere indirmekmi kick boksta ne zamandan beri adamı kolundan tutuyoruz

Koldan tutup yere indirmekmi kick boksta ne zamandan beri adamı kolundan tutuyoruz
Ben misal verdim :D Ama sonuçta doğru değilmi ben hayatımda hiç kavga etmeyen biri olarak 1 ay kol çalıştığımda hacim kazandığını hissetmeye başlamıştım , o sıra dayak yedim çocuğa vurduğumda yada tuttuğumda çocuğun feleği şaşıyor

Ben misal verdim :D Ama sonuçta doğru değilmi ben hayatımda hiç kavga etmeyen biri olarak 1 ay kol çalıştığımda hacim kazandığını hissetmeye başlamıştım , o sıra dayak yedim çocuğa vurduğumda yada tuttuğumda çocuğun feleği şaşıyor
Ben 4-5 aydır kick boksa gidiyorumda kavga için sormamıştım tamamen spor için sordum. Yinede sağol yorumun için

Ben 4-5 aydır kick boksa gidiyorumda kavga için sormamıştım tamamen spor için sordum. Yinede sağol yorumun için
Aynı b***n laciverti işte :D aslında pazudan ziyade bilek ve ön kol kasları önemli ama sen yinede her yerine çalış sonuçta oda özgüveninin yerine getirir.

Back
Yukarı