Para Para Para ( Para hakkındaki üşüncelerimiz )

Benim için her şey para değil.

Para o kadar ağırbirşeydir'ki herkes taşıyamaz parayı taşıyabilmekte çok önemlidir.

Her insana para yakışmaz.

saglık olmadıkdan sonra paranın hıc bı degerı yok ama para olmadanda huzur olmuyo ısde boylede bısey var he dersenkı ben parasız yasayabılırım bende sorarım ne kadar zaman evlılıkde para olmadımı o evlılıgın omru uzun surmez arkadas ortamındamı adın belescıye otlakcı vs cıkar yanı para olmadan hıc bısey olmuyo ama saglıgın yoksa ıstersen dunyanın sahıbı ol

mesela ben kendımden bı ornek verıyım benım dıs problemım var dısım agrıdımıhıc bıseyı gozum gormuyo benım kafamı duvarlara vuruyorum gozlerımden yaslar gelıyo o an deselerkı evını yıkalım taksım meydanında cıplak dolas dısının arısı gecıcek yaparım ama o agrı gectıgı zaman evıme çivi bile caktırtmam

yahu yazdıkdan sonra bıraz alakasız geldı ama paylasmak ıstedım :)

''Fakir insan malı az olan deil,arzusu çok olandır''

Bu söze bayılıorm..

Bende şu lafa bayılıyorum

Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış :)

İnsanın sevdiği bir işi yapması ve kimseye muhtaç olmadan kendini ailesini geçindirmesi bundan büyük servet varmı?Bide insanın zamanla standartları değişebiliyor ki zaman zaman da artıyor bunun içinde tabiki para şart hırs gayret çaba olmadanda insanın kazanabilmesi zor ama bunu etrafına çevresine yansıtmadan ikili diyaloglarını bozmadan yaparsa dünyanın en zengin ve mutlu insanı demektir.

Back
Yukarı