P90x anternmanının yanında Ventolin+Cafein

Esselam Alaikum. P90x programını bileniniz vardır, 90 günde vücut çıkarmada %100 etkili (tabi programları harfiyen uygularsanız). Bu P90x antrenmanının yanına daha hızlı yağ yakımı ve enerji için Ventolin+Cafein'i önerir misiniz ? Zararlarını biliyorum, benim sağlığım konusunda uyarmaya gerek yok saygıdeğer abiler, kardeşler, çok çok teşekkür ediyorum iyi niyetinizden dolayı.

kişiden kişiye değişir etki konusu, ilk önce sadece kafein al daha sonra ventolin + bebe aspirini + kahve birlikte çak :)

Kardeşim sen kullandın mı ? Etkisi nasıl yani nasıl bir haz veriyor? Bana yağı yakması önemli bide enerji bi aydınlatırsan. Sana zahmet piramitini de yazarsan çok minnettar olacağım :)

kullandım ben hem clenbuterol kullandım hem de ventolin kullanmıştım.
iki hafta on bir hafta off şekilde kullanıyordum ventolini, ilk hafta spordan 45dk önce iki ventolin bir yada iki bebe aspirini + koyu kahve
ikinci hafta ventolini 3 tane alıyordum ve bir hafta ara şeklinde kullanmıştım. Spora giderken etkisini göstermeye başlamıştı yolda koşasım geldi, g*tüm başım ayrı oynuyordu :D
Tabi bi süre sonra sağlığımdan önemli mi deyip bıraktım çok üzerine düşmedim fakat senin sağlık çok fazla umrunda değil heralde o kısımları söylememe gerek yok :)

evet recetesiz

Back
Yukarı