Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncelikle merhabalar. Daha önce spor salonu deneyimim oldu ancak 2 yıla aşkın süredir spor yapmıyorum. Şimdi P90x i araştırmaya başladım ve yarından itibaren bu maratona başlamayı düşünüyordum ancak kilo fazlası olan kişiler için uygun gibi yazılar görünce hayal kırıklığı yaşadım. Ben kilo almak isteyen ama bir türlü alamayan birisiyim ( boy 1.85 ve kilom 63 - 66 arası bir şeydir ) bu sorun bildim bileli başımda var. ama kilosu az olanlar için P90 daha ideal diyorlar ama onunla ilgili bir şey bulamadım. Size sormak istediğim P90x ' e yinede başlayayım mı ve internette şöyle bir şey gördüm.
Internette videoları var o programdaku isimde videosu var onh açıp izleyerek yapacaksın. Ama bende tavsiye etmiyorum o programları. Street workout tarzı takıl daha çok faydasını görürsün
P90x'e başladım bugün 3. gününü devirdim. Vücudum da bir çok kasın geliştiğini hissedebiliyorum. Ancak kafamda hala bir kaç soru işareti var. Dymatize Super Mass Gainer kullanmaya başladım ve her gün düzenli olarak protein ve karbonhidrat tüketiyorum. Acaba hem kasları geliştirip hem de kilo alır mıyım bilgi sahibi biri yardımcı olursa çok sevinirim.
P90x'e başladım bugün 3. gününü devirdim. Vücudum da bir çok kasın geliştiğini hissedebiliyorum. Ancak kafamda hala bir kaç soru işareti var. Dymatize Super Mass Gainer kullanmaya başladım ve her gün düzenli olarak protein ve karbonhidrat tüketiyorum. Acaba hem kasları geliştirip hem de kilo alır mıyım bilgi sahibi biri yardımcı olursa çok sevinirim.
kas geliştirmek demek kilo almak demektir.gainerin yanına kreatin alırsanız onun da faydasını görürsünüz[DOUBLEPOST=1440019229][/DOUBLEPOST]yalnız bu tarz egzersizler aynı zamanda kalori de yaktığı için kilo alma süreci biraz daha avaşlayabilir.hatta beslenmeye dikkat edilmezse kilo kaybı yaşanabilir
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Peki kullandığım gainerıda göz önünde bulundurarak onunla uyumlu olacak bir kreatin markası öneriniz olabilir mi ?
Yardımların için çok teşekkür ederim. Son bir sorum olacak. Hardline siparişi verdim yarın gün içinde elimde olur. Peki bunu nasıl kullanmamı önerirsin antrenmandan ne kadar süre önce, nasıl ve ya ne ile almamı önerirsin