Oturduğum Yerden Kilo Verme :/

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coldice
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam.benim 6-7 kilo fazlam var.kışın spor salonuna gitmek çok zor geliyo.ikinci öğretim öğrencisiyim.gündüz çoğu zaman pc başındayım.akşam 5 gibi derse gidiyorum.acaba bu şekilde pc başında oturarak,herhangi bi spor yapmadan diyet yaparak ayda ortalama kaç kilo verebilirim.günlük 1500 kalori civarı alsam ve mate çayı içsem yine de kilo verebilir miyim?

diyet yaparsan biraz verebilirsin tabi ama haftada 3 gun gunde 1 saat antrenma dunyanin en mesgul adami bile zaman ayirabilir diye dusunuyorum:)

ya aslında benim asıl amacım bu 6-7 kiloyu sadece diyetle verip daha sonra salona yazılıp kas çalışmak.yani kilo verme olayını sporla değil sadece diyetle halletmek istiyorum :p

Hiç bir şey yapmayacaksan da en azından kardiyo çalışması yapabilirsin. 10 dk koşu/yürüyüş; bunu yapmak pek o kadar zor olmaz herhalde? :)

10 dk derken, 10dk.yı kastetmiyordum aslında. Yani evet biliyorum yağ yakımı 12-13 dakikadan sonra başlıyor. Demek istediğim haftada 3 saat salona gidemiyorsa hiç değilse şu kadar az bir zamanı ayırabilir. :)

kilo verme sürecini ağırlık kaldırarak yaparsan nefsine ve vücuduna daha az eziyet etmiş olursun emin ol.

bu arada sırf cardio ile kilo vermeye çalışırsan kastanda kaybedersin
en sağlıklı kilo verme şekli hem ağırlık idmanı hemde cardio ile birlikte ikisini aynanda götürmektir.

peki arkadaşlar en iyisi cardio da yapayım ben saolun cavaplar için :)
Yanlış anlaşılma olmasın. En iyi kardiyo demek istemedim, arkadaşların dediği gibi kasta kaybedersin hatta bir yerde okudum. Sırf diyet ve kardiyoyla kaybedilen kilonun %25'i kasmış. Haftada 3 kere ağırlık çalışmaya çalışırsan daha iyi olur tabikii. :)

aslında ağırlık çalışmayı çok seviyorum.yani kardiodan daha zevkli geliyo bana.ama şöyle bi sorun var.benim göğüslerim yağlı ve formsuz.üstelik göğüs kafesimde biraz geniş.dolayısıyla iri görünüyor.ben özellikle göğüslerimin erimesini istiyorum.ağırlık çalışırken genişlemesin bi de :(

genişlemek o kadar kolay birşey değil.. hafif kilolar + cardio ile hedefine ulaşabilirsin

Back
Yukarı