Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba bodyforumtr üyeleri.ben 1.74 boyunda 70 kilo civarında bir adamım.benim sorunum özellikle kalça ve üst bacak bölümünün vücudumun diğer hatlarına göre daha geniş olması.kilolu bir adam değilim.sırt kemiklerim omuz kemiklerim kaburgalarım falan ele geliyor dokununca. kız arkadaşım neredeyse başını omzuma koyamıyor o kadar diyim bunu düzeltmek için ne yapmalıyım.kardiyo yapıp koşsam daha mı orantısız olur yoksa toparlar mı?
ek bilgi:kilolu bir çocukluk geçirmiştim.sonra baya kilo verdim.bununla bi ilgisi olabilir belki
aynı sorun bnm dayı oglundada var oda senın gıbı kılolu bı cocukluk gecırdı sonra sankı balon gıbı söndü yanı kılolu halı gıttı ama kalça ve bacakların masallahı var belkıde vucut tıpınızden kaynaklanıyor olabılır