orantısız gelişme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan efe34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

efe34

Üye
merhaba arkadaşlar boyum 1.85 kilom 70. bundan 3 ay önceye kadar 62 kiloydum.
çok zayıf olduğum için eve dumbell seti aldım ve çalışmaya başladım ama biraz bilinçsiz davranarak sadece kol çalıştım.şuan kollarım vücuduma göre çok kalın ve aşırı orantısız bir görüntü var.tişört varken sorun yok ama tişörrtsüz çok farklı gözüküyor ve çok rahatsız oldum bunun için tavsiyeleriniz varsa yazarsanız çok memnun olurum. birde kollarımda çatlamalar oluşmaya başladı. daha doğrusu önceden kızarık şeklindeydi ama şuan jilet izi gibi.bununla ilgili de bilginiz varsa yazarsanız iyi olur.

benim pek bir bilgim yok ama sen en iyisi göğüs ve karın calısmaya bak ağırlıkda fazla kaldırma sınav mekik cek o zaman orantılı olur vucudun

slm arkadaşlar benım sorunum şu ben yaklaşık bi aydır vg ye başladım ...ve sol kolumun triceps si sağ koluma göre buyuk sağ kolumun ise bicepsi sol koluma göre daha büyük nasıl oldu bende anlamadım halbuki her iki kasıda hemen hemen birlikte çalıştım yardımcı olursanız sevinirimm

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı